Мэра Ирпеня опять хотели убить

У ніч на 12 травня невідомі підірвали квартиру міського голови м. Ірпінь (Київська обл..) Олега Бондаря. Від вибуху, який пролунав близько третьої ночі, зайнялися вхідні двері та коридор помешкання. Полум’я пошкодило і сусідні квартири. "Намагався викликати міліцію. Але згоріла телефонна проводка у підїзді". Та хвилин за десять правоохоронці все ж прибули. Тільки тому, що двері були металеві вдалося стримати вогонь. Хоча полум’я через щілини все ж проникло до квартири" — розповів Олег Бондар.

За словами сусідів міського голови тієї ночі вони чули гавкіт собак та біганину по сходах під’їзду, після чого пролунав вибух. Сусід Олега Бондаря Петро Зворчий зазначив: "Коли міліція вранці привела собаку, тварина вловила три сліди. Тож працювало кілька зловмисників".
Олег Бондар переконаний – це не залякування, а замах на життя його та родини. Бо вночі можна було згоріти у вогні або задихнутися від диму. Хоча поки конкретно когось не підозрює. Мовляв, сьогодні у міста є три конфлікти. Перші два з власниками магазину "Каштан" та клубу "Централ", які на думку міста незаконно звели будівлі. "Вони не мають права використовувати їх для підприємницької діяльності. Ще ми забороняли їм продавати після десятої вечора алкогольні напої. Та це рішення зупинив Господарський суд Київської області. Хоча це компетенція Ірпінського суду. Як мер, я це питання так не залишу" — твердить О.Бондар. Він також додав, що за останні чотири місяці злочинів у місті побільшало на двадцять два проценти. І це заслуга головно молоді, половина якої порушує закон напідпитку. "Тому я вважаю, що спиртне уночі продавати не слід, особливо у тих закладах, які працюють незаконно" — підкреслив О.Бондар. Міський голова Ірпеня нагадав про ще один, третій конфлікт. Про нього знають усі місцеві мешканці. Це суперечка з екс-кандидатом на посаду мера Ірпеня Мирославою Свистович. "Сподіваюся, що міліція оперативно розбереться у цій справі і розповість громаді, хто веде проти мене війну", — сподівається О. Бондар.

Це вже третій теракт проти ірпінського мера. Перший раз невідомі намагалися спалити виборчий штаб Бондаря. Наступним кроком був підірваний автомобіль міського голови. Порушена тоді кримінальна справа результатів так і не дала. За фактом підпалу квартири відкрито ще одну карну справу.

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам