Украинские казаки почтили жертв тоталитарных режимов

Українці зобов’язані пам’ятати про жертви всіх тоталітарних режимів для того, щоб страшні часи в історії України ніколи не повторилися.

Про це заявив Гетьман України Микола Пантелюк на Софіївскій площі Києва 18 травня.

Українські козаки провели 18 травня в Києві жалобну молебень по жертвах тоталітарних режимів.

Більш ніж 200 козаків, представників Українського козацтва, які приймали участь в траурній церемонії, перебуваючи на площі вшанували пам'ять по мільйонам невинних українців, життя яких відібрали антинародні тоталітарні режими.

Вшановуючи пам'ять по загиблих, козаки поклялися захищати Україну та кожного українця, щоб жертви і втрати українського народу не були марними.

Після траурної церемонії та молебні по загиблих від репресій тоталітарних режимів, делегація Українського козацтва на чолі з Гетьманом Миколою Пентелюком поклала квіти до пам’ятного знаку жертвам Голодомору та політичних репресій в Україні.

Українське козацтво – військово-патріотична організація, яка налічує у своїх лавах понад 340 тисяч чоловік, які пройшли вишкіл у Збройних силах. Українське козацтво представлене у всіх областях України, належним чином структуроване, всі підрозділи очолюють досвідчені командири.

«Блок Українське козацтво» бере участь у виборах до Київради.

Довідка. Згідно з указом президента України № 431/2007 від 21 травня 2007 року Про заходи у зв'язку з 70-ми роковинами Великого терору – масових політичних репресій 1937 – 1938 років, 18 травня 2008р., в день пам'яті жертв політичних репресій, о 13.00 на Софіївській площі було проведено козацьку молебень «Молитва за Київ».

Источник: 4post
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам