Бондык против Бандеры

На мітингу з нагоди 65-річчя визволення міста Біла Церква від фашистських загарбників, народний депутат України, член Вищої ради юстиції Бондик Валерій Анатолійович звернувся до присутніх із закликом – завжди пам’ятати тих, кому ми завдячуємо мирним небом та висунув пропозицію, підтриману всіма політичними партіями міста, про перейменування площі біля будинку культури заводу «Сільмаш», в площу Героїв СРСР.

З історією міста Біла Церква, пов’язані імена 25 Героїв Радянського Союзу, останнім серед яких був славетний генерал авіації, Герой Радянського Союзу Панічкін М.С., який в період Великої Вітчизняної війни здійснив 296 бойових вильотів.

Сподіваємось, що лише історичні подвиги та віддане служіння нації будуть слугувати підставою для присвоєння почесних звань, а не політичні та націоналістичні ідеали сьогодення, коли Степан Бандера та інші одіозні фігури висуваються для нагородження за заслуги перед Батьківщиною.

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам