Штаб ПР заявляет об очередных нарушениях на Киевщине

Киевский областной штаб Партии регионов продолжает информировать о нарушении избирательного законодательства представителями Тимошенко на протяжении второго тура президентских выборов.

Підкуп виборців

Спостерігачі від Партії регіонів фіксують масові факти підкупу виборців з боку активістів БЮТ під виглядом «підвезення до дільниць». Значну кількість подібних фактів зафіксовано у Києво-Святошинському районі, зокрема на 69-й дільниці у місті Вишневому. Найбільш кричущі ж порушення помічені на дільниці №68 у Макарівському районі Київської області. Так, на дільниці №68, що у Бишеві Обухівського району,та на 101 дільниці 95-го округу у місті Українка людей підкуповували можливістю отримати «спеціальні пайки», у випадку голосування за Тимошенко.

Незаконна агітація

Члени команди БЮТ вважають, що передвиборче законодавство писане не для них. Напевно, саме тому член ДВК від БЮТ на дільниці №41 у 98 окрузі (місто Бровари) спокійнісінько лежала брошура з символікою БЮТ та закликом голосувати за Тимошенко.

БЮТівці починають признаватися у махінаціях

Як раніше повідомляла прес-служба Київської обласної організації Партії регіонів, у Таращанському районі на дільниці №144 було зафіксовано навмисне псування бюлетенів членами ДВК від Юлії Тимошенко. Зафіксований спостерігачами факт знайшов підтвердження у особисто підписаних бютівцями актах про псування бюлетенів. Так, член ДВК Наталія Коляда письмово зізналася, що зіпсувала бюлетень, тому що знала, що людина, яка по ньому голосуватиме є прихильником Партії регіонів.

Людям відмовляють у їхніх конституційних правах

На Київщині 7 лютого під час другого туру голосування за Президента України «нелояльних» виборців викреслили із реєстру. Ці люди належать до різних соціальних, професійних та вікових верств населення. Їх об’єднує лише місце народження. Йдеться про сотні вихідців з Луганської та Донецької областей, які багато років тому переїхали на постійне місце проживання до Київської області.

Як і більшість свідомих громадян вони заздалегідь уточнили свої дані у списках виборців за місцем нового проживання. У першому турі виборів 17 січня вони спокійно проголосували, але прийшовши на дільниці 7 лютого, раптом дізналися від членів ДВК, що для голосування їм потрібно роздобути неіснуючі довідки, а остаточну відповідь щодо можливості голосування вони отримають не раніше…9 лютого.

Такий випадок стався, наприклад, із сім’єю Іванкіної Лариси Геннадіївнни, яка вже понад два роки живе на Київщині. Взнавши, що їхню сім’ю виключають із списків обурені Іванкіни звернулися в прокуратуру, міліцію та СБУ із заявами про порушення їх виборчих прав. Дискримінація громадян за місцем народження та політичними поглядами заборонена Конституцією України і винні мають бути покарані, заявляють виборці.

Источник: Ура-информ
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам