Как бютовцы стреляют в людей

Сотни сторонников БЮТ 25.06.2010 пришли на встречу с активов и депутатами БЮТ, которую планировалось провести на 9 этаже админздания, находящееся на площади Леси Украинки. Но простых людей охрана встретила дубинками и выстрелами из пистолетов. Есть раненые, которых забрала скорая помощь, найдены гильзы, развитие этих странных событий отсняли видеокамеры. Что случилось? Почему охрана БЮТ встретила людей выстрелами? Кто этот новоявленный Лозинский-2, который дал команду стрелять в людей?

Як з’ясувалося сумнозвісне прізвище Лозинського успадкував ще один нардеп БЮТ – Бондарєв К.А. (тепер вже – Лозинський-2), який дав команду своїй охороні стріляти на ураження по людях, які бажали пройти на зустріч з нардепами. Зазначена подія за своєю цинічністю і нахабністю є безпрецедентною в політичній історії держави.

Хто ж такий Бондарєв К.А? Ми провели журналістське розслідування і з’ясували його шлях, яким він дійшов до стрілянини по людях. Так, це той, котрий у середині 90-х років настільки активно займався кримінальними питаннями (рекет, перебування в ОПГ), зокрема, жорстким вимаганням грошей з малого бізнесу, незаконним виготовленням «лівої» горілки, відмиванням податків, запуском у роботу горілчаного заводу в Іванкові Київської області та, відповідно, незаконною легалізацією величезних на той час прибутків, що, мабуть, кривавими літерами назавжди вписаний у сумну кримінальну історію України.

Прикро, що „башковитий пацан” на вище згаданих „здобутках” не зупинився. Старі кримінальні звички весь час породжували нові хижацькі апетити і сьогодні „горілчаний король жжот по повній”.

З початку 2000-х років Бондарєв (пардон, вже – пан Бондарєв) прокручує карколомну оборудку із фіктивним експортом лінз для окулярів із Ізюмського оптико-механічного заводу, що на Харківщині, у Гонконг, (за його переконаннями саме там чомусь почали гірше бачити) захмарно завищивши ціни продукції у десятки разів до мільярда гривень. У результаті – фіктивний ПДВ на сотні млн.. грн.. для повернення куди б ви думали? Та самому ж, ріднесенькому, тобто у фірми Бондарєва. Зокрема, цей ПДВ згортався по заліку з акцизом, який потрібно було сплачувати за випуск на своєму заводі горілки «Бондарьов» (переважно – пальонки, бо, навіть ханиги називали її або „Бондариг”, або „Ригбонд”: вип’єш і … по народному – ригаєш) в м. Іванків. Відповідно, акциз не платив.

У 2003-2004 рр.. органами були відкриті кримінальні справи на сотні мільйонів по несплаті податків. Як наслідок, йому «світило» до 5-ти років ув’язнення. Дехто згадував, що „братан схуд, зблід і тремтячими руками постійно совав до рота пігулки від страшного розладу шлунка”.

Аж тут змінюється влада. „Горобчик радісно зачірікав із купи гною” у яку потрапив та й пірнув під крило соціалістів, котрі роблять його заступником Київської обласної організації СПУ.

У 2005 році, при помаранчевих, всі справи про Бондарєва були закриті. Мало того, вже у 2007 році він став народним депутатом України від БЮТ, про що й досі він хвалиться, що «майже задаром купив собі тепле місце у Верховній Раді та недоторканість». Зрозуміло, що у ВРУ він стає заступником Голови комітету з питань податків, аби й далі прикривати свої кримінальні схеми.

Ось його основні оборудки за часів депутатства у 2007 – 2010 роках.

1.Тема, що особливо цікавила К.Бондарєва і яку він „блискуче” впровадив — це рейдерське захоплення земель у Вишгородському та Іванківському районах Київської області, за якими він закріплений як нардеп. Найбільш скандальною є справа захоплення дитячої спортивної бази олімпійського резерву з греблі та парусного спорту у м. Вишгород, якій належало майже 10 га землі на Дніпрі. Одного дня його бритоголові молодчики у шкіряних куртках взяли й миттєво повикидали дітей і тренерів з бази, а „вивільнені” 5-ть гектарів землі К.Бондарєв блискавично оформив на свою фірму. Дуже швидко (гроші роблять все) побудував там котеджі, плаваючі сауни і тому подібне та й почав здавати в оренду за немалі гроші. І сам там частенько по-барськи відпочиває, ганяючи на катері, лякаючи рибу, птицю та людей. Ще на 3-х гектарах цієї землі має намір найближчим часом побудувати власний маєток (кажуть має з десяток над крутих проектів, та поки що боїться переплюнути розкішшю всіх багатіїв України разом взятих).

А в цей час тренери та діти оббивають пороги держорганів, які нічого не можуть зробити проти дикого свавілля Бондарева (брата-близнюка бандита Лозинського) серед білого дня.

2.Випуск „лівої” горілки на горілчаному заводі у м. Іванків, яка, не обліковуючись, нелегально продається у численних кіосках, отруюючи молодь. Цю схему „кришувала” податкова міліція України, яку очолював В.Бухарєв (1-й заступник голови ДПА), ставленик групи Турчинова (права рука Тимошенко)-Кожем”якіна (нардеп, керівник служби безпеки БЮТ).

3.Відновлення схеми експорту лінз із Ізюмського заводу. Знову робиться фіктивний експорт продукції на сотні млн..грн., а суми з фіктивного ПДВ заліковуються через горілчані та інші схеми. Схему експорту „кришував” керівник Держмитслужби – А.Макаренко, знову ж таки ставленик групи Турчинова-Кожем”якіна (до речі А.Макаренко нещодавно заарештований за кримінальні оборудки із газом). У заліках по ПДВ цю схему К.Бондарєва „кришував” згаданий вище податківець — В.Бухарєв.

Зазначені податкові схеми по відмиванню коштів, а також схеми так званого кримінального фінансового транзиту та переводу безготівкових грошей у „кеш”, проводилися через банк Бондарева „Велес”, який діє у схемі «відмивки» коштів, зароблених нелегальним шляхом. До речі і зараз ця схема у банку «Велес» діє повним ходом.

Зрозуміло, що Бондарєв ділився щедрими прибутками зі своїми шефами — Турчиновим-Кожемякіним: і на виборчу кампанію Тимошенко, і для кишень згаданих високоБЮТівців, бо з усього видно, що Турчинов-Кожемякін-Бондарєв працювали в одній групі. Адже саме в цей час під керівництвом такого собі праведника Турчинова були виведені мільярди гривень державних коштів за фіктивними контрактами з банків „Родовід” та „Київ”. А це гроші, які виділялися державою для виплати вкладникам. Щоб вкрасти такі гроші, мало позбутися страху як стану, потрібно позбутися навіть ілюзії страху, до чого Турчинов довго готувався, пишучи свою книгу „Ілюзія страху”.


На фото К.Бондарев дає пояснення, навіщо його люди робили спробу роздачі горілки «Бондарев» людям, які прийшли на зустріч з народними депутатами БЮТ

Всім відомо, що банк „Київ” у 2009 році очолив протестант Маслов – соратник Турчинова. А викрали вони з банку більш ніж 400 млн.. коштів через фірми родичів іншого соратника Турчинова нардепа від БЮТ – протестанта Дубового.

Керівник банку „Родовід” – Щербина, (призначений по команді Турчинова у 2009 році) вивів з банку близько 2 млрд.. грн.. на фірми, з яких кошти перевели у «кеш». Щотижня Щербина звітував набожному шефу скільки та куди перевели коштів.

Зрозуміло, що частина цих грошей йшла на вибори, але ж частина – по кишенях „святої” трійці: во ім’я Турчинова, Кожем”якіна та Бондарева.

Саме банківсько-податкові операції і закріпили кримінально-бізнесові відносини Турчинова-Кожем”якіна та їх молодшого партнера Бондарєва.

Слід відзначити цікаву деталь, що саме Бондарєв, як нардеп від БЮТ, закріплений за Київською областю, допоміг оформити скандальну землю в с.Лісники на сестру дружини Турчинова, а також на сина людини Турчинова, заступника Міністра Кабміну по правоохоронним органам — С.Чеботаря. Незаконним шляхом оформили заповідний ліс та вирубали його. Селяни місяцями стояли перед КМУ, але що вони могли зробити проти Першого віце-прем’єра.

Після цього Турчинов-Кожемякін зрозуміли, що меткого хлопця Бондарєва вже можна ставити „смотрящим” від БЮТ у Київській області. Та й вкрадені кошти потрібно було легалізувати. Як? Знову таки через свого нового приспішника — Бондарева скупити на Київщині під час кризи за безцінь ласі шматки землі. Але прямими виборами серед членів БЮТ Бондарєв не пройшов би. Тому вирішили це зробити в таємничо-кулуарному стилі. Для цього заднім числом познімали із посад та виключили із партії усіх керівників, які могли протестувати проти обрання злочинця. А саме зібрання вирішили провести за закритими дверима 25.06.2010 року на 9 поверсі адміністративного будинку на площі Лесі Українки, де БЮТ орендує приміщення.

Планувалося, що на зібрання ручного активу БЮТ приїдуть Тимошенко та Турчинов. Зрозуміло, що в знак протесту проти обрання керівником БЮТ у Київській області „горілчаного короля” Бондрєва сотні прихильників БЮТ прийшли під стіни того будинку, аби зустрітися з Юлею. У них були плакати із гаслом: ”Не віддамо обласний БЮТ горілчаному королю та людині з кримінальним минулим – Бондарєву!”. Адже люди повірили Юлі, що „бізнесмени не будуть керувати партією”, що «до керівництва БЮТ прийдуть ідейні прихильники блоку», що „владу та бізнес необхідно розділити”. Люди хотіли поговорити з гостею. Це – норма демократичної практики спілкування. Але що з’ясувалося? Злякавшись діалогу, Турчинов дав команду Бондарєву виставити озброєну охорону на прохідній першого поверху. І лиш люди хотіли зайти до будинку, як їх зустріли дубинками та пострілами. Неймовірно! По команді нардепа Бондарєва К., його охоронці стріляли в людей з вогнепальної зброї у центрі столиці європейської держави у ХХ1 столітті, щоб вони не змогли зустрітися з лідером!

Напрошується аналогія із подіями 1905 року, коли мирну ходу людей до царя у Зимовий палац, теж розстріляли із кулеметів і гвинтівок. Людей зрадили! І саме із пострілів 1905 року у мирних демонстрантів почався крах царя Миколи 11, який закінчив свої дні розстрілом та падінням у шурф, тобто в нікуди.

Ця аналогія може призвести до подібного кінця і „царицю Юлю”, якщо вона не зрозуміє, що ні за яких обставин людей ХХ1 століття не можна зустрічати кулями.

Дізнавшись про таку прикрість, леді Ю і в терміновому порядку відмінила свій особистий візит на зібрання активу, приславши замість себе свою похмуру тінь — Турчинова. А цей пан і не думав поглянути в очі людям, яких розігнали кулями, та уклінно вибачитись перед ними, а тишком-нишком задніми ходами-дворами пробрався на зібрання. Ну, майже Керенський часів жовтневої революції, лиш замість жіночого плаття – сіренький костюмчик пресвітера протестантської секти. Очевидно, що йому була байдужа доля двох поранених, один із яких потрапив у лікарню. Це в палких телевізійних промовах його солодкі вуста проповідують про любов до ближнього. А треба було, бо події цього вимагали: викликані швидка допомога і оперативна машина міліції, знайдені гільзи, матеріал відзнятий численними телекамерами, усе задокументовано, є свідки, що люди отримали важкі поранення.

До речі, мітингуючих, аби вони мовчали, Бондарєв хотів задобрити кожного пляшкою горілки „Бондарьов”, яку мав намір вручити особисто. При цьому він публічно визнав себе власником горілчаного заводу (дивись відео та фото).

Але тепер очевидно, що протестант би й по тілах пішов, аби виконати єдину підступну мету – за будь яких обставин зробити свого приспішника – Бондарєва керівником партійної організації БЮТ на самій ласій частинці України – Київщині. Задля подальшого пограбування, все ще граючи на щирих почуттях довірливих прихильниках БЮТ.

Зрозуміло, що справи не в почуттях. Їм потрібно поставити керівником партнера, котрий забезпечив би продаж місць у списках БЮТ на місцевих виборах, щоб віддати «доплату» на протестантську церкву. А що Бондарєв – почав з лівої горілки, а закінчив пострілами по людям. Нагадаємо, що саме Турчинов та Кожем»якін свого часу пропонували кримінала, людиновбивцю Лозинського нагородити орденом, замість заслуженої в’язниці.

І все ж. Незважаючи на тимчасову ейфорію сумнівних перемог, на хибні внутрішні переконання, що „ життя вдалося” і хтось там схватив Бога за бороду, — самовпевненому тріумвірату: Турчинову-Кожемякіну-Бондарєву варто негайно усвідомити, що партія – це не приватна фірма. З огляду на розвиток подій вже найближчим часом величезна кількість симпатиків БЮТ можуть вмить змести цих „грошових мішків”, „горілчаних королів” тощо і по дорослому запитати: „Де викрадені кошти з банків? Коли віддасте землю дітям?”

І швидко, по революційному винести вердикт: „Ваше місце, за ґратами, панове! Сухарі передавати – заборонено!”

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам