Дмитрий Стус не будет подписывать письма, инициированного Дмитрием Павлычко

Як повідомили 9 вересня деякі інтернет-видання, голова «Батьківщини» Юлія Тимошенко дала завдання координаторові Народного комітету захисту України (НКЗУ) Дмитру Павличку написати текст колективного листа Президентові України Віктору Януковичу, який має бути оприлюднений 10 вересня.

Як стало відомо журналістам, Юлія Тимошенко наполягла, щоб відкритий лист був різким і образливим відносно Президента України Віктора Януковича. Ті, хто читав листа, стверджують, що серед підписантів немає жодного члена парламентської фракції «БЮТ – Батьківщина».

Деякі з кандидатів на підписання листа, визначених у НКЗУ, відмовилися ставити автографи. Серед них – відомий літературознавець Дмитро Стус.

«Я не займаюся політичними замовленнями і політичним брудом. Вважаю, що сьогодні Україні потрібна консолідація сил усіх здорово мислячих людей і потрібна праця для України, а не замовні агітки, які Тимошенко буде використовувати на виборах», – сказав син видатного поета Василя Стуса, який загинув у пермських таборах.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам