Балога: Президент Украины от имени государства должен пригласить международных наблюдателей провести мониторинг местных выборов

Народні депутати від Єдиного Центру звернуться до Президента України з пропозицією запросити міжнародних спостерігачів для проведення моніторингу на місцевих виборах. Про це лідер партії Віктор Балога повідомив сьогодні на прес-конференції у Сумах. Він перебуває на Сумщині в рамках регіонального туру керівництва Єдиного Центру.

За словами В.Балоги, сьогоднішня влада ще не має досвіду проведення виборів. «Виборчі перегони ще офіційно не розпочалися, а вже представники політичних партій, місцевих еліт і прості громадяни висловлюють сумніви у демократичності волевиявлення та коректному підрахунку голосів. І хоча Глава держави наказав правоохоронним органам забезпечити правопорядок і під час кампанії, й у день голосування, це не є переконливим доказом, що вибори відповідатимуть стандартам, які визнає світова спільнота». На думку лідера Єдиного Центру, якщо запрошення міжнародним спостерігачам надійде саме від Президента, то це підсилить не лише імідж держави, а й самого гаранта Конституції.

Під час зустрічі з партійним активом області, серед інших питань, йшлося про важливість заохочення та активнішого залучення до політичної роботи амбіційних молодих людей. В.Балога запевнив колег, що незабаром в Єдиному Центрі буде створене потужне молодіжне крило. Його представники увійдуть у Раду партії і матимуть право голосу на Колегії лідерів політичної сили.

«Молоді люди – це майбутнє і партії, і держави. Об’їхавши вже п’ять областей, я переконався, що Єдиний Центр має великий інтелектуальний потенціал молоді – активних, працездатних і небайдужих людей. Це має стати ще одним фактором для нашої спільної перемоги на виборах 31 жовтня», — сказав В.Балога.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам