Единый Центр не подписывал заявление о нарушениях на местных выборах

Єдиний Центр не підписував заяву низки партій про визнання недемократичними виборів до місцевих органів влади. Підпис під відозвою народного депутата України Михайла Полянчича засвідчив його особисте ставлення до цього питання.

Згідно із статутними положеннями Єдиного Центру, підписувати всі політичні документи від імені партії може виключно Голова Колегії лідерів Єдиного Центру за дорученням Колегії лідерів. До грудня ці функції виконує Ігор Попов.

На сьогодні керівні органи Єдиного Центру не ухвалювали жодних рішень щодо оцінки перебігу та результатів минулої виборчої кампанії. Відповідно, не підписувалися і жодні заяви з цього приводу.

Водночас це не означає, що Єдиний Центр визнає місцеві вибори демократичними, чесними та відкритими. Від імені партії до міжнародних організацій і посольств провідних країн світу були направлені офіційні листи з аналізом численних фактів порушень законодавства з боку органів влади, застосування адміністративного ресурсу та порушення принципу рівності учасників виборів.

Зараз Єдиний Центр узагальнює наявну інформацію про хід виборчої кампанії і оприлюднить свою позицію. При цьому партія спиратиметься на власні висновки, а не оцінки інших політичних сил, які керуються своїми кон’юнктурними інтересами.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам