Митингующие под стенами Кабмина требовали поднять тарифы для населения

Активісти Фронт захисту національного виробника 20 червня провели під стінами КМУ акцію протесту з вимогою знизити тарифи на електроенергію для промислових підприємств і підняти вартість електрики для населення. За думкою ініціаторів акції, такі зміни допоможуть стабілізувати економіку країни.

Як повідомив один з учасників акції, нинішні ціни на електрику для більшості українських підприємств є неприйнятними, і з кожним днем наближають вітчизняну промисловість до колапсу. В той час як тарифи для населення явно занижені і не відповідають реальній вартості.

«Необхідно знизити тарифи в першу чергу для феросплавних заводів. Зрозуміло, що для населення та інших підприємств тарифи доведеться підняти. Але українська економіка потребує невідкладного корегування тарифів і приведення їх до необхідного балансу», — зазначив активіст Фронту Денис Нечипоренко. «За підрахунками експертів, штучне заниження цін на електроенергію для населення і завищення для підприємств, вже в найближчий час може спровокувати банкрутство більше ніж десяти великих та середніх підприємств України», — запевнив Нечипоренко.

Підтримати ідею підвищення тарифів для населення на користь зміцнення української промисловості під стіни кабміну вийшло близько 10 людей з плакатми та гучномовцями. Як стало відомо, подібні акції активісти Фронту захисту національного виробника проводять приблизно раз на місяць.

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам