Леонид Рубаненко: «Таких как Николай Азаров в нашей стране не много»

— Як фахівець-економіст, організатор підприємницької діяльності вважаю, що на цьому складному перехідному етапі розвитку економіки України саме Микола Янович Азаров гідний бути Прем’єр-міністром.

Є багато критики на його адресу. Але, я вважаю, що саме у цей час ті, хто критикують Миколу Яновича, будуть переконані діями самого Миколи Яновича у тому, що тільки він з його наполегливим характером дій у важких економічних ситуаціях, з його послідовністю діяльності здатен провести країну через ці важкі часи.

Можна дорікати Миколі Яновичу, що він не дуже дослухається до чиїхось порад, але це можна також переадресувати на адресу тих, хто дає не ті поради, і не може сформулювати коротко свою думку, щоб переконати Миколу Яновича. Маю власний досвід, колись ми з ним розмовляли: хто є ворогом для чесного бізнесу? І я його переконав, що для чесного бізнесу якраз ворогом №1 є нечесний бізнес. І метода переконання і ця думка йому дуже сподобалася, бо увесь час говорять, що ворогом бізнесу є держава. Тобто Микола Янович здатен прислухатися до влучної, слушної, вчасної поради. Але, на жаль, біля нього зараз, принаймні у тому Кабінеті Міністрів, який зараз пішов у відставку, не так багато людей, здатних влучно висловити ту думку, яка зараз потребує у цій ситуації, і на яку б пристав Микола Янович Азаров як Прем’єр-міністр, приймаючи рішення.

Не багато у цій державі також людей, які, розуміючи, що попереду непрості часи, що доведеться приймати дуже непопулярні рішення, тобто, можна заплямувати і свою репутацію, і своє прізвище. Але Микола Янович з тих, хто вважає, що справа попереду всього, доля країни попереду всього — і вже потім десь чи на 2-му чи на 33-му рядку для нього власна якась доля чи те, хто, про нього що думає. Він бачить, що треба робити, незважаючи ні на які обставини.

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам