Руслана о Фарион: Вы старая курица, а не орлица

Голова ВО «Майдан», народна артистка України Руслана Лижичко відповіла на закиди Ірини Фаріон, які та озвучила в адресу співачки на мітингу у Дрогобичі Львівської області.

Наводимо текст заяви Руслани без змін:

«Я не звикла відповідати на будь-які політичні заяви, але почуття великої несправедливості змусило мене відреагувати на брехню, озвучену Іриною Фаріон. Ця депутатка від «Свободи» вчинила цю несправедливість, коли зробила спробу присвоїти своїй партії здобуток мільйонів українців – наш Майдан.

Пані Ірині як професійному політикану важко зрозуміти, що справжню історію творять не корумповані депутати, а громадянське суспільство, національно свідома творча інтелігенція та, зрештою, увесь народ. Як і інші представники політичної верхівки, вона боїться опинитися непотрібною, коли народ, як це і має бути у по-справжньому демократичній державі, візьме владу у свої руки і відмовиться від послуг зрадливих і брехливих політиканів.

Не так давно сама пані Фаріон, намагаючись приховати від журналістів правду про своє комуністичне минуле, заявляла, що орлиці не сповідаються перед гієнами. Пані Ірино, змушена вас виправити: ви не орлиця, а скоріше курка – така ж несвіжа і посиніла, як ті, що лежали на полицях гастрономів за радянської влади. Тієї радянської влади, яку ви так завзято обслуговували, коли були молодою комсомолкою і членом КПРС. При чому обслуговували не тільки у партійно-політичному сенсі – увесь Львів знав про те, як ви були підстилкою голові Червоноарміського райкому КПРС міста Львова. Він, до речі, був уродженцем славного російського міста Смоленська – і аж ніяк не етнічним українцем.

Тож на вашому місці, пані Ірино, я би гарно подумала, перш ніж безпідставно звинувачувати у чомусь найкращу співачку країни, єдину правдиву переможницю Євробачення від України. На відміну від вас, я торувала свій творчий шлях не грошима і сексуальними послугами, а своїм талантом, енергією і важкою працею.

Пані Ірино, я не вимагаю від вас вибачень і не прошу забрати свої брехливі слова назад. Просто тому, що вони – ваші слова – уже просто нікому не цікаві. Ви остаточно перетворилися на брудну інтриганку із сумнівним минулим , а висловлювання подібних людей мене просто не обходять.

Без поваги, Голова ВО «Майдан» Руслана Лижичко».

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам