УДАР хочет запретить Тимошенко избираться

Фахівці з УДАРУ підготували свої зауваження до змін до Конституції, які запропонувала «Батьківщина». Зокрема, вони пропонують заборонити обиратися до ВР громадянам, які мають судимість за вчинення тяжкого та особливо тяжкого злочину.

На це звертає увагу Мустафа Найем у статті «Конституційна пастка для опозиції», аналізуючи проект змін до Конституції (запропоновані "Батьківщиною" і фракцією УДАР), що є у розпорядженні «Української правди».

УДАРівці пропонують відмовитись від повернення до терміну "коаліція", передавши всі її повноваження до більшості. Тобто — просто не регламентувати порядок створення більшості.

УДАР також проти ухвалення рішень у Верховній раді більшістю від присутніх у залі депутатів. Там пропонують окремим реченням в Конституції заборонити голосування за іншого депутата.

Повний варіант своїх пропозицій фракція УДАР обіцяє підготувати вже днями.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам