Яценюк: К конституционной реформы нельзя применять «спринтерские подходы»

До конституційної реформи не можна застосовувати «спринтерські підходи». Крім того, Конституція не повинна підформатовуватися під кожну окрему ситуацію чи персону.

Про це в інтерв’ю газеті «День» заявив Арсеній Яценюк.

«Я за конституційну асамблею і за поетапну підготовку змін до української Конституції, передачу їх для розгляду Конституційним Судом і тоді передачу на референдум та до Верховної Ради», — сказав А.Яценюк.

«Я за те, щоб працювати з сьогоднішньою українською Конституцією, у тому числі і через прийняття відповідних законів, які врегульовують правові прогалини, та через рішення Конституційного Cуду», — сказав А.Яценюк, додавши, що у питанні Конституції не може бути абсолютної досконалості. «Її досягнути — це мрія людства», — зауважив він.

Нагадаємо, що усі ці тези Арсеній Петрович висловлював в інтерв’ю газеті «День» у грудні 2007 року, обіймаючи тоді посаду Голови Верховної Ради України.

Источник: Закон и Бизнес
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам