Юрий Шухевич призвал поддержать Правый сектор

Юрій Шухевич виступив на мітингу зі сцени Львівського Євромайдану. Виступу Шухевича передували промови народних депутатів від партії ВО Свобода Едуарда Леонова та Ірини Фаріон. Син провідника українського народу, Романа Шухевича – засудив зі сцени Майдану дії опозиції та закликав людей підтримати обєднання громадських організацій «Правий сектор».

«Хочу ложку дьогтю до бочки сказаного меду… Переговори, але без тих які не стояли на Майдані, а їздили по Європах… Які не погодилися представників Майдану включити навіть в переговорну групу», – сказав Юрій Шухевич.

«Досить нудно та неприємно, як на мене було слухати виступи депутатів Верховної ради. Леонов наче намагався виправдати якісь свої дії чи бездіяльність. Наголосив на тому, що він політик, перепитував у присутніх чи його люблять. Пояснив, що за КМДА він боротися не хоче, бо цю «халупу» збудував клятий Сталін.

Між усіма «роз’ясненнями», «поясненнями», «виправдовуваннями» та «закликами» Едуарда Леонова, лунали такі чарівні слова як «Серце», «Мати», «Батьківщина», «Діти», «Свобода», «Разом». Завершилася промова народного депутата скаргами на чергову спробу міліціянтів поламати йому гомілки.

Далі, продовжила боротьбу за Україну зі сцени Майдану, вже Ірина Фаріон. З цього виступу було щось для себе зрозуміти ще важче. Щось про українофобів, москалів, людей з прізвищами які закінчуються на –ук.
Після депутатів ВР виступив герой України Юрій Шухевич.

Він перепитав мітингувальників, яка справжня мета промоції Конституції України 2004 року. Чи в 2004 році не брали хабарі у водіїв даішники, не було корупції в державних органах влади, не крали депутати…

В своїй промові він обєднав опозицію з чинною владою в одну категорію. А всі спекуляції навколо створення народних дружин та внесення змін в Основний Закон фактично засудив як політичну гру з народною довірою.

Юрій Шухевич закликав не вірити політиканам та попросив підтримати «Правий сектор», – прокоментував заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам