Юрий Бойко зарегистрирован кандидатом на пост Президента Украины

Центральна виборча комісія на засіданні 27 березня 2014 року прийняла рішення про реєстрацію Юрія Бойка кандидатом на пост Президента України.
 
«Зареєструвати кандидата на пост Президента України на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року Бойка Юрія Анатолійовича… Видати Бойку Ю.А. посвідчення кандидата на пост Президента України встановленої форми», — говориться, зокрема, у постанові ЦВК.
 
Документи на самовисунення кандидатом у Президенти України Юрій Бойко подав 26 березня. Коментуючи своє рішення балотуватися на пост Президента Юрій Бойко зазначив:
 
«У мене є чітка програма, основою якої є, безумовно, об’єднання країни і недопущення територіального розколу нашої держави. Я вважаю — це те, що потрібно сьогодні усім людям. І вважаю, що цей сигнал буде корисним для суспільства. Це рішення було викликане тими подіями, які сьогодні відбуваються в державі. Які, на мій погляд, потребують дуже швидкого реагування усіх верств суспільства. Головне – це  об’єднання Сходу, Заходу і всіх тих частин України, які сьогодні, на жаль, є роз’єднані».

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам