Заявление Киевской областной организации Партии регионов по результатам 2-го этапа 14 съезда партии


Київська обласна організації Партії регіонів заявляє, що методи управління Партією, які на останньому з’їзді продемонструвало її керівництво, є неприйнятними для сучасної політичної сили, покликаної відображати прагнення значної частини українського суспільства.

Суботній з’їзд не виправдав сподівань щодо перезавантаження Партії, а навпаки продемонстрував, що підходи до прийняття рішень залишилися колишніми – президія знову була сформована кулуарно, а переважна більшість делегатів були лише з 4 областей країни. Відповідними виявилися і рішення з’їзду.

Через такі методи керівництва, Партія регіонів та її прибічники ризикують перетворитися на ізгоїв українського політичного життя, а їх голос перестануть чути не тільки на всеукраїнському рівні, але й в окремо взятих регіонах. І це в той час, коли країна губить репутацію на світовій арені, розплачується за невмілу політику нової влади власною територією, практично втрачає вітчизняну економіку і надії мільйонів громадян на щасливе і гідне життя.

Київська обласна організації Партії регіонів висловлює незгоду з рішеннями останнього з’їзду, та підкреслює, що ці рішення повинні відображати інтереси усіх членів Партії, з усіх регіонів України, а не кулуарні домовленості керівництва декількох обласних партійних організацій.

Ми наполягаємо: досить вважати Партію регіонів якимось закритим акціонерним товариством! Настав час перетворити її на політичну силу, що відстоюватиме інтереси усіх громадян України, які давно втомилися від вождизму, містечкового анархізму і безперспективності. Партія нарешті повинна працювати на людей, а не купку політиканів.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам