В Киеве состоятся Первые благотворительные соревнования за Кубок лучшей беговой команды Украины


8 листопада 2016 року в м.Київ, відбудуться Перші благодійні змагання на Кубок найкращої бігової команди України (Best Team Runners Ua CUP).

Благодійна організація «СПОРТ ЗАРАДИ МИРУ» (Sport for Peace) започатковує щорічні особисто-командні естафетні змагання з метою розвитку, підтримки та популяризації командних змагань з бігу, як самого масового і доступного на сьогодні виду спорту. Захід проводиться під патронатом Міністерства молоді та спорту України

«Естафетна програма має свою особливість — команди змушені будуть продемонструвати не лише особисту майстерність та швидкість бігу, а й злагоджену командну роботу, що базується на дисциплінованості, повазі до супротивника та взаємній довірі учасників команд» — стверджує Роман Жорін, засновник Кубку.

Участь в заході візьмуть команди, що представляють різні організації України, що дбають про розвиток спорту, в тому числі відома на весь світ команда Guide Runners за участі незрячих спортсменів.

Впродовж змагань, що відбудуться на майданчику Конгресно-виставкового центру «Парковий», партнера змагань, будуть розігруватись цінні призи та нагороди від числених небайдужих партнерів та спонсорів Заходу.

Сам Кубок, ручної роботи, було індивідуально розроблено західними дизайнерами.

Головним призом змагань стане подорож в Монако, на церемонію Peace and Sport Awards 2015 та марафон до м.Флоренція, Італія.

Партнерами змагань виступила ТМ «Saucony», призи та нагороди участникам надаватимуть компанія «Amway», ІДС «Боржомі», TM «Sammy Icon», QRoom, Fun Quest та інші. Медичний супровід впродовж проведення заходу забезпечує «Борис». Організаційну частину забезпечує компанія RV Group.

Змагання відбудуться 08 листопада 2015р. в м.Києві з 12.00 до 15.00 за адресою: Паркова алея 16а, вертодром, Конгресно-виставковий Центр «Парковий».

Довідково:
“Спорт заради Миру” (SportForPeace) — благодійна організація, що провадить свою діяльність у сфері популяризації масових видів спорту та пропагування здорового способу життя як універсального інструменту у досягнення миру, терпимості та взаєморозуміння у суспільстві, вихованні патріотично-свідомої здорової нації та інтеграції України в світове співтовариство. Серед основних проектів організації є: Run for Peace, Kids for Peace, Color Run тощо.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам