«День Крещения Руси: молебен на Владимирской горке и Крестный ход-2017» — пресс-конференция в УНИАН, 20 июля, 10.30

Центр інформації Української Православної Церкви 20 липня о 10.30 в інформаційному агентстві УНІАН (Хрещатик, 4) організовує прес-конференцію: «День Хрещення Русі: молебень на Володимирській гірці і Хресний хід-2017».

Голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ єпископ Климент (Вечеря) розповість про те, як Українська Православная Церква цього року святкуватиме День Хрещення Русі та вперше презентує офіційну програму урочистостей до дня пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира.

Цього року Хресний хід буде унікальним: на урочистості до Києва прибудуть 11 шанованих чудотворних образів Пресвятої Богородиці з різних куточків України.

Це ікони «Почаївська», «Святогірська», «Зимненська», «Касперівська», «Охтирська», «Боянська», «Київська-Барська», «Призри на Смирення», «Радомишльська», «Володимирська–Десятинна», «Спас Нерукотворний».

Акредитацію на прес-конференцію в УНІАН проводить Центр інформації УПЦ за тел. (066) 095 14 76.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам