Гральні автомати Книжки Ра, це шлях до фінансової перемоги


Використовуючи ігрові автомати Книжки Ра, можна сповна відчути, що таке справжній азарт, задоволення від гри і шанс бути переможцем 

Опис і дизайн автомати Книжки Ra

Дані Книжки ігрові автомати бесплатно, це віртуальне занурення в Древній Єгипет і величезні скарби його правителів фараонів. За допомогою стародавніх артефактів, кожен користувач, зможе трактувати досить загадкові єгипетські манускрипти, використовуючи автомати Книжки. Що стосується технічних характеристик, то вони виглядають наступним чином: 1. П'ять ігрових барабанів; 2. Дев'ять активних ігрових ліній; 3. Священні єгипетські символи (скарабей, богиня Мат; фараонова маска, ну і сама Книга Ра).  

Правила гри на емуляторі Book Of Ra

Щоб більш детально розібратися з правилами і знати, як виграти в автомати Книжки, в першу чергу необхідно спробувати ігрові автомати Книжки грати безкоштовно без реєстрації. А суть їх полягає в наступному: 1. Ставки на ігрових автоматах Книжки Ра, відбуваються на лініях барабанів від 1 до 9; 2. Величина виграшу залежить від кількості задіяних ліній; 3. Якщо після прокрутки барабана на лінії виявляться кілька саркофагів (символів), то можна отримати множення зробленої ставки на коефіцієнт максимум 2000; 4. При випаданні більш 2-х символів археолог на одній лінії, гравець отримує від 10 до 5000 додаткових ставок; 5. Для отримання бонусного виграшу, необхідно, щоб на барабанах випало від 3-х скатерів. Граючи ігрові автомати Книжки грати онлайн безкоштовно, потрібно пам'ятати, що виграшні комбінації вважаються тоді, коли у по лінії випадуть однакові символи зліва направо або якщо на активній лінії, то буде оплачуватися вища комбінація. Будь-яку виграшну комбінацію можна буде подвоїти і перейти в ризик гру натиснувши кнопку «ПОДВОЇТИ». Для виграшу необхідно буде відгадати колір карти, а це червоний або чорний. Одним словом, гральні автомати Книжки безплатно, це море позитиву на цілий день. 

Як грати гральні автомати Книжки бесплатно

Для безкоштовної гри на цьому апараті зовсім не потрібна обов’язкова реєстрація. Сам процес гральний проходить на спеціальні фішки. Для активації безкоштовної гри на ігровому емуляторі Книжка Ра, на самому екрані слота вибрати функцію демо-версія і запустити її. За допомогою демонстративної версії гри, гравець зможе детально ознайомитися з правилами, а також підібрати всілякі існуючі стратегії і системи для успішної гра на реальні гроші.  

Можливості бонусної гри ігрових автоматах Book Of Ra

Для того, щоб зірвати банк в автомати Книжки РА, дуже часто допомагає бонусна гра. За три випали символу Скатера, гравець отримує 10 безкоштовних ігор (Free Games). Під час бонусної гри з'явиться новий символ, який і приносить виграш. Ну а якщо 3 і більше скатера випадуть в безкоштовній грі, то геймер отримує ще плюс 10 «Free Games». Коли даний симолів з'явиться на активній лінії, то він замінить інші і це буде максимальний виграш.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам