Седина в бороду, а Колесник по девкам: блоггер меняет не только партии, но и женщин

Микола Колесник змініює не лише політичні сили, а й жінок. З 2019 року Микола Юрійович зраджував офіційну дружину з коханкою. Такий собі яскравий приклад нордної мудрості про «сивина в бороду — біс в реберо». 

Амур влучив в підстаркуватого блогера-ведучого і політика-перебіжчика на роботі. Під час зйомок він познайомився із такою собі Тетяною Прихожою. Тетяна виявилась ще й пригожою, при чому спочатку дівчина була у відносинах з колишнім начальником патрульної поліції міста Артуром Шкробом, а потім технічним директором Першого міського телеканалу Володимиром Юр’євим.

Микола Колесник з усіх коханців виявився найщедрішим — влаштував пасію особистим помічником. Цікаво, у чому дівчина допомогала підстаркуватому плейбою? Бо ж з політичною карьєрою у нього не складається, хіба що працювати як рупор інтересів виконувача обов’язків мера Кривого Рогу Вілкула на Першому міському телеканалі, де у Колесника є ефірний час.

Лідери різних політичних сил Кривого Рогу тепер мають бути обачними з Колесником. Перш ніж брати в команду, треба врахувати його слабкості до жінок і в цілому схильність зраджувати.

З людиною без моральних принципів важко будувати довгострокові відносини. Робочі або особисті. Бо хтозна, у який момент Колесник проявить свою сутність. Отак візьмеш зрадника в партію, а він і репутацію зіпсує і дров наламає, а потім втече.

54321
(Всего 1, Балл 1 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам