«Энергоатом» примет участие в создании Украинского атомного форума

Правління НАЕК «Енергоатом» 7 грудня прийняло рішення щодо участі компанії у створенні Українського Атомного Форуму — Асоціації, що має об’єднати на добровільній основі виробничі, науково-технічні, дослідно-конструкторські підприємства з будь-якою формою власності, які займаються науковими і технічними питаннями функціонування ядерної галузі.
ФОРАТОМ створюється з метою вироблення та відстоювання загальної позиції з широкого кола питань, які стоять перед ядерною галуззю, а також забезпечення їх інтересів на внутрішньому та європейському ринках.
Український Атомний Форум у майбутньому має стати членом Європейського Атомного Форуму, членами якого є 16 національних форумів країн Європейського Союзу.

Створення Українського Форатому буде кроком до налагодження більш тісного співробітництва між ядерними секторами України та Європейського Союзу. Це також крок до інтеграції українських та європейських промислових структур.
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам