С сайта ВР пропало заявление Ткаченко по ТПУ

Сегодня на сайте ВР было обнародовано заявление Александра Ткаченко — Главы комитета по экономической политике ВР, депутата от КПУ.

«Комітет з питань економічної політики та я, як Голова Комітету та член Комуністичної партії України, не дозволю зруйнувати таку важливу сферу життєдіяльності країни, як державні закупівлі», — сказанно в сообщении обращенном к Президенту, Премьеру, Спикеру Рады и главам фракций, по поводу иннициативы БЮТ отемнить законодательные акты по тендерным госзакупкам принятым после 2004 года. По словам Ткаченко он «не дозволить «політиканам» Олександру Турчинову та Віктору Балозі розіграти зміни до закону про держзакупівлі, як розмінну монету в політичному протистоянні двох фракцій».

При этом он отметил, что в повестку дня нельзя вносить вопросы нарушив регламент, предусматривающий формирования повестки дня законопроектами поданными профильными комитетами парламента, прошедшими Главное научно-экспертное управление.

«Комітет виступає проти винесення на розгляд до Верховної Ради України питання щодо відміни всіх змін, що були внесені до законодавства про держзакупівлі протягом 2005-2007 років» — сказано в сообщении. «Тому я, як народний депутат та Голова Комітету, буду наполягати на суворому дотриманні норм Регламенту Верховної Ради України та зроблю все, щоб не допустити винесення на розгляд Верховної Ради законопроектів з порушенням норм Регламенту», — зазначив Олександр Ткаченко.

Стоит отметить, что на официальном сайте ВР это сообщение Информационного управления продержалось всего несколько часов, после чего было стерто.

Источник: From.ua
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам