15 тыс долларов — в сети «слили» таксу известного политолога Фесенко за ложь на заказ

Владимир Фесенко

За 15 тисяч доларів США відомий політолог Володимир Фесенко поширює темники Офісу Зеленського. Останній зашквар з Фесенком стався навколо відвертого фейку проти Петра Порошенка. Фесенко поширив грубу фальшивку, нібито Порошенка охороняє фірма з орбіти Медведчука.

Фесенко як досвідчений політолог добре знає, що президенти України після закінчення каденції пожиттєво користуються послугами Державної служби охорони.

У соцмережах написали, що таку «дезу» експерти з пулу Офісу президента «розганяють» за великі гроші. У випадку з Фесенком називають суму у 15 тисяч доларів.

«Колись Владимир Фесенко викликав у меня безмежну повагу і захоплення. Тому мені боляче дивитись, як він закопує свою репутацію. Добре, вже заробляй свою копійчину у зелених, але для чого так топорно працювати? Для чого погоджуватись на тупі фейки?», — пише політолог Олена Яхно.

Фейк спростувала і сама охоронна компанія, яку згадав Фесенко.

«Ні в той день, ні в будь-який інший ДОК «Шторм» не здійснювала охорону народного депутата України Петра Порошенка і членів його родини. Більше того, він ніколи не звертався до нас з подібним проханням», — йдеться у коментарі. Керівник охоронного підприємства також зауважив, що забраження у цій фейковій публікації були змонтовані.

«Банкова застосовує нову технологію: передача прав на використання імені) Раніше «незалежні» зелені експерти просто вмонтовувати в свої традиційні виступи необхідні тези. Це виходило трохи смішно, трохи нелогічно, але сприймалося.


А тепер усе інакше — кілька спікерів фактично передали своє ім‘я-бренд у використання ОПи і подають виключно те, що вимагають», — пише народний депутат 7-го і 8-го скликань Олександр Бригинець.

«Для тих, хто знав раніше позицію цих експертів, все очевидно, стороннім людям — просто гидко, а спікери задоволені, бо коштує це дорого. Такій спікер може отримувати немалі гроші…. Від одного експерта-заздрісника, який пояснював свої зелені реверанси просто важким матеріальним станом, чув, що йому платять мало, а «самому Фесенку аж $15». Брехунам не варто вірити, але брехуну, який заздрить — можна і повірити…», — пише Бригинець.

«Одні мають погляди. Інші мають цифри, за якими про погляди забувають і готові на будь-яку брехню. Цинічно? Безумовно так. А коли попереду пенсія і нічого іншого за душею крім язика? Вони, до речі, думають, що всі довкола не мають бар’єру перед брехнею. Все залежить від суми: 3, або 5 тис дол на місяць і їхні погляди вже на дні гаманця, а якщо 15-ть?», — пише Віктор Уколов.

«Справа в тому, що Зєрмаки замазують всіх в лайно, по- іншому вони не працюють, пов’язують ), ні не кров’ю — лайном. До речі, мені теж боляче дивитись, як людина перетворюється на покидька», — пише Володимир Петренко.

«Цікавий аналітик аналізує і дбає про свою репутацію, президенти змінюються, але честь, репутація і гідність кожного залишається з ним. Це ж скільки платять, щоб поставити на кон найцінніше», — дивується Оксана Пукіш.

Сам Фесенко своіх критиків під постами зазвичай банить. Але кілька дописів все ж можна прочитати.

«Зеленський всю виборчу кампанію проїздив на машині Коломойського, і вас це не цікавило, хоча то було насправді, а не в якомусь телеграм-каналі», — пише експерт Олександр Палій.

«По суті — це фейк, причому криво зліплений. Це не чуже джерело — це взагалі не джерело. Якби це було хоч трохи правдою, то Банкова знайшла б можливість легалізувати цю інфу через якесь більш авторитетне джерело, як вона це робила раніше. А так це настільки висмоктано з пальця, що окрім анонімного ТГ-каналу, ніхто не захотів об це маратися», — зауважив народний депутат 8-го скликання Олександр Черненко.

Источник: Обозреватель
54321
(Всего 2, Балл 3 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам