Довгий: Черновецкого могут снять с выборов

Під час виборчої кампанії проти Київського міського голови Леоніда Черновецького і його політичної сили можуть бути застосовані провокації і брудні політтехнолгії — аж до спроб зняти їх з перегонів чи навіть зриву виборів. Про це сьогодні на брифінгу заявив секретар Київради Олесь Довгий.

«Результати соціологічних досліджень, які отримують штаби наших конкурентів, показують, що перемога чинного міського голови Леоніда Черновецького на дострокових виборах у столиці є неминучою», — зазначив він.

«Тому їхні технології спрямовуються, по-перше, в бік можливого зриву виборів, а по-друге, зняття нашого кандидата і Блоку Леоніда Черновецького з реєстрації під кінець виборчих перегонів», — наголосив секретар Київради. За інформацією Довгого, запланована дата зриву виборів і зняття кандидата Леоніда Черновецького з 15 по 20 травня.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам