Виктор Пилипишин обещает ввести социальное питание и развивать туризм

Голова Шевченківського району та кандидат на посаду Київського міського голови від Блоку Литвина Віктор Пилипишин ініціює запровадження спеціальної програми «Соціальне харчування дитини» для дітей із малозабезпечених сімей, яка діятиме протягом усього навчального процесу.

«Усі діти мають право на рівні умови для подальшого успішного розвитку, – вважає Віктор Пилипишин. – На жаль, не кожна сім’я може забезпечити дитину всім необхідним. Тому місто має прийти на допомогу таким дітям. Я пропоную запровадити практику безкоштовного харчування для дітей не лише з першого по четвертий клас, як це відбувається зараз, а протягом усього навчального процесу».

Також Віктор Пилипишин запропонував реформувати туристичну галузь, що,на його думку, дозволить залучити додаткові кошти у столичний бюджет.

«Кількість культурних та історичних пам’яток у нашому місті здатна задовольнити найвибагливіших мандрівників, а от якість сервісу — дуже далека від світових стандартів, – відзначив Віктор Пилипишин. – Я пропоную створити спеціальну групу фахівців, які запровадять у Києві світовий досвід у галузі туризму. Необхідно розробити повну стратегію розвитку туризму у столиці, створити умови для приватного підприємництва у цій галузі».

Нагадаємо, що у 2007 року Київ відвідало близько 300 тисяч туристів. Для порівняння: за той же період у Кракові побувало 8 мільйонів, у Берліні – 7 мільйонів, у Будапешті – 3 мільйони туристів.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам