Олесь Довгий: наша команда не ограничивает свою перспективу Киевом

«Краще бути сильною командою міського рівня, ніж політичними імпотентами всеукраїнського масштабу», — зазначив в інтерв’ю журналу «Профиль» член Блоку Леоніда Черновецького, секретар Київради Олесь Довгий.

«Я не бачу проблеми в тому, що Блок Черновецького поки вважають політичною силою міського рівня. Навпаки, це скоріше говорить про перспективи, які відкриваються перед нами, враховуючи молодість і амбітність нашої команди», — додав Олесь Довгий.

На його переконання команда Леоніда Черновецького обов'язково буде представлена свого часу у Верховній Раді, чого не можна сьогодні сказати про багато давно розкручених політичних брендів. «Хочу ще раз підкреслити, що наша команда не обмежує свою перспективу Києвом. Але сьогодні у нас багато завдань і зобов'язань в столиці, які потрібно реалізувати, довести до логічного завершення, щоб показати свої здібності. На мою думку, головним є те, що ми знаємо, до чого прагнемо і вміємо спільно працювати на результат», — вважає секретар Київради.

Також член Блоку Леоніда Черновецького висловив переконання в тому, що за будь-яких обставин команда чинного міського голови матиме могутню фракцію у Київраді нового скликання, причому не тільки кількісно, але й якісно. Водночас він виключає можливість того, що Блок Черновецького опиниться в опозиції у міській раді. «Я б не говорив про опозицію. Міськрада – не політичний орган, тому ми, на відміну від наших «політичних» опонентів, ніколи не будемо в опозиції до киян. Ми вже досить добре знаємо міські проблеми, тому завжди будемо на стороні киян, захищаючи їх інтереси, як в кожному під'їзді, так і сесійному залі та комісіях міськради», — підкреслив Олесь Довгий.

Версия для печати

Гороскопы на сегодня

#horoukrnet a{ text-align: center; font-weight: normal; color: #000; text-decoration: none; font-size: 8pt;} #horoukrnet img {vertical-align: top; margin: 0 5px 15px 0;}

Загрузка…
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам