Одесские единоцентристы вытягивают автомобили из снежных сугробов

Члени Одеської обласної організації Єдиного Центру за допомогою 14 власних позашляховиків витягують автомобілі, які потрапили у снігові замети. За минулу добу єдиноцентристи витягли близько 30 автомобілів.

«Ідея виникла абсолютно випадково. Наші знайомі застрягли за містом і не могли виїхати. Декілька хлопців поїхали їм допомогти і по дорозі допомагали виїхати всім тим, кого вони зустрічали. Згодом, хлопці розділилися по місту: 4 авто перебували у селищі Котовського і 10 — у центрі міста», – зазначають в обласній організації.

Координаційний штаб члени Єдиного Центру утворили просто в партійному офісі і дали оголошення про можливу допомогу по місцевому радіо.

«Якщо довго не було дзвінків, то ми за власною ініціативою каталися містом і допомагали на особливо проблемних перехрестях. Роботу в місті група почала вчора 16 грудня о 3 годині дня. Дзвінки лунали навіть о 3 годині ночі», – повідомляють одеські єдиноцентристи.

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам