Виктор Янукович в очередной раз отобрал голоса Тимошенко на Киевщине

Второй тур выборов Президента Украины засвидетельствовал, что Виктор Янукович получает все большую благосклонность жителей Киевской области.

«Помаранчеві» ж сили, які у другому турі уособлювала прем’єр-міністр Тимошенко, втрачають довіру.

Ріст популярності Віктора Януковича та політичної сили, яку він представляє на Київщині можна простежити, порівнявши кількість голосів, які мешканці області віддавали за Партію регіонів на виборах до Верховної Ради у 2006, 2007 роках та на останніх президентських виборах. У другому турі за Лідера Партії регіонів проголосували близько четверті виборців Київської області, що майже у тричі більше за результат 2006 року. «Помаранчеві» ж навпаки, у порівнянні з попередніми роками розгубили за різними даними від 12 до 18% голосів мешканців Київщини.

Що ж стосується конкретно Юлії Тимошенко, то давно відомо, що її електоральні результати у Київській області здобуваються в основному різноманітними протиправними методами, на кшталт використання чорного піару, адміністративного ресурсу та нерідко й підкупу.

Як відомо, 7 лютого в Україні пройшло повторне голосування на виборах президента. Переконливу перемогу за даними екзит-полів, підтверджених пізніше данми ЦВК здобув лідер регіоналів Віктор Янукович. Його опонент, чинний прем’єр Юлія Тимошенко набрала у середньому на 5-6% голосів менше.

Міжнародні спостерігачі визнали, що в цілому вибори пройшли демократично. Такої ж думки дотримуються і експерти з ОБСЄ та члени Центральної виборчої комісії.

Источник: Ура-информ
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам