Кто сливает БЮТ на Киевщине?

Несмотря на довольно уверенную победу на Киевщине, БЮТ утратил большинство в Киевской областной раде. Обвинять в этой ситуации верхушка БЮТ может лишь себя. Утрата власти БЮТом на Киевщине – это, безусловно, и предательство избирателей области, которые отдали голоса за БЮТ.

«Людина-горілка» потребує політичного даху

Автор матеріалу знає Бондарєва – «людину-горілку» – досить давно: ще з часів його активного соціалістичного минулого, коли він, на той час заступник голови Київської обласної організації СПУ, йшов до облради за списком соціалістів. За ці роки автор навіть зміг вивести формулу існування цієї без сумніву непересічної особистості. Формула відкриє читачеві деякі риси «людини-горілки», котрі комусь здадуться жахаючими. Так що читати матеріал на ніч я б не радив.

Але почнемо з 2006 року. Вибори до Київської обласної ради. «Людина-горілка» хвалиться найближчому оточенню, що розставить своїх бізнес-партнерів ледь не у списки всіх провідних партій. Як кажуть, про всяк випадок, хто знає, кого крива українського політичного життя вивезе нагору. Справа у тому, що ГОРІЛЧАНИЙ БІЗНЕС ТА ОБОРУДКИ ПО ВІДМИВАННЮ ПОДАТКІВ БОНДАРЄВА ПОСТІЙНО ПОТРЕБУЮТЬ ПОТУЖНОГО ДАХУ НАГОРІ НЕЗАЛЕЖНО ВІД ТОГО, КОМУ НАЛЕЖИТЬ ВЛАДА В КРАЇНІ.

Пам’ятаю, тоді він привів до списку сильної на той час СПУ своїх колег-партнерів: Олександра Кандибу – молодшого партнера по земельному бізнесу та Олександра Сингаєвського, який очолював наглядову раду його банку «Велес».

Ще одного свого партнера – Андрія Павлова – Бондарєв провів у депутати Київоблради за списком НУНС. І, звісно, не обділив своїми висуванцями БЮТ – в Київську облраду Бондарєв пролобіював Юрія Кучерука (друга дитинства), Геннадія Тригуба, юриста, що займається справами Бондарєва, та Андрія Бушу.

Як Бондарєв стає «Ксеноморфом» і починає паразитувати у тілі БЮТу

Після так званої «зради Мороза», коли «людина-горілка» зрозумів, що у соціалістів перспективи кепські, він з товаришами почав активно, з прицілом на розкол зсередини, «мочити» соціалістів і пропонувати послуги БЮТу, що набирав силу. Робить він це за обіцяне йому прохідне місце у списку БЮТ до Верховної Ради.

Пам’ятаю, тоді один із соціалістів-інтелектуалів, подивившись фільм жахів «Чужий» Рідлі Скотта, назвав Бондарєва Ксеноморфом (Ксеноморф – від ксено – чужа, морф – форма – прим. авт.). За сюжетом, Ксеноморф – це жахлива істота, яка вселяється в тіло людині і живиться його енергією, а коли виходить назовні, людина конає в жахливих муках. Хіба не нагадує ситуацію з перебуванням нашого Ксеноморфа-Бондарєва в тілі соціалістів? І жахливий, в агонії, кінець останніх?

Далі Бондарєв-Ксеноморф з компанією перебрався в тіло БЮТу. У 2007 році на виборах до Верховної Ради він таки отримує прохідне 115 місце, стає нардепом і вже у БЮТі починає лобіювати інтереси молодших партнерів у Київоблраді. Адже на той час Сингаєвський та Кандиба виходять з лав СПУ и входять до лав партії «Батьківщина». Ще один новий підконтрольний Бондарєву гравець – Андрій Павлов – також стає членом «Батьківщини» і членом міського партійного бюро «жирного» міста Бровари. Врешті-решт здійснилось: Ксеноморф-Бондарєв і Ко – в новому тілі, і його бізнес далі існує за рахунок життєвої енергії (читай – даху і протекції) БЮТу.

Ксеноморф-Бондарєв починає знищувати БЮТ

Аж тут – Президентські вибори 2010 року, які Юлія Тимошенко, на свою біду, програла. Але ж Бондарєву потрібен постійний надійний дах для горілчано-податкових справ. Віднині БЮТ у цьому не помічник. Дах тепер у Регіонів. І тут починається традиційний шлях Ксеноморфа. Бондарєв (швидше всього за домовленістю із Регіонами) починає відігравати чільну роль у розвалі БЮТівської більшості на Київщині. Тут з коаліції БЮТ 22 депутати переходять у коаліцію ПРУ. І 5(!) з них – це люди Бондарєва: Сингаєвський, Кандиба, Кучерук, Трегуб, Павлов. Ця п’ятірка, а значить і сам Бондарєв, має золоту акцію в Київській облраді. Без них регіонам не бачити більшості, як своїх вух. Але Бондарєв вирішує, що для його горілчано-земельного бізнесу вигідніше віддати «золоту акцію», а разом з нею і область, Регіонам.

Довідка

Як людина-горілка працює на регіоналів

9 квітня на 29-й сесії облради – п’ятеро «штиків» Бондарєва голосують за утворення більшості із Регіонами та за здачу повноважень облради держадміністрації;

Тут, до речі, людина-горілка демонструє Регіонам свою здатність «вирішувати питання» на їх користь БУДЬ-ЯКОЮ ЦІНОЮ. Коли за назване вище рішення не вистачало голосів, Бондарєв фальсифікує його – примушує прийти на голосування свою помічницю Ганну Старікову, яка на виборах працювала в обласному штабі БЮТу особистим прес-секретарем Бондарєва і не має до облради жодного відношення, і та голосує за рішення карткою відсутньої депутатки Серьогіної!

28 квітня на 30-й сесії облради – п’ятеро штиків Бондарєва голосують за підтримку продовження базування Чорноморського флоту в Севастополі

14 травня на 31-й сесії облради – п’ятеро штиків Бондарєва голосують за звільнення голови та заступників голови облради від БЮТу і запропонований Регіоналами варіант бюджету.

Ось так, за активної участі саме нашого Ксеноморфа-Бондарєва БЮТ на Київщині починає повільно конати. А чому ж сам Бондарєв досі не перебіг до Регіонів? Дуже просто.

По-перше, поки що, новий дах бізнесу Бондарєва – регіонали, вважають достатньою платнею за нерушимість його горілчано-податкового бізнесу перехід до більшості вищезгаданої п’ятірки. Адже фактично стараннями людей Бондарєва Київська область (регіон, де на виборах зі значною перевагою переміг БЮТ!) була віддана Регіонам. До речі, саме за це Майбоженка зняли з посади керівника Київської обласної організації БЮТу. як бачимо у тому, що відбулося є конкретна вина Бондарєва.

А по-друге, як стало відомо автору, Бондарєв очолив робочу групу з підготовки партійної конференції по вибору нового керівництва обласної організації БЮТ. Зазвичай цим займається людина, яка і має очолити всю організацію. І це, взагалі, новина-шок. Що тут зауважити? Рішення для БЮТу, згадуючи роль Бондарьова і Ко в долі соціалістів, майже самовбивче.

Цікаво, призначення людини, що зрадила, керівником Київського обласного БЮТу – недалекоглядність, глупство чи просто зрада уже в вищих ешелонах оточення Тимошенко? Але про яку недалекоглядність йде мова, якщо у 2006 році сам Турчинов очолював список БЮТ до Київської облради, і, отже, знає особисто усіх її депутатів? А також депутатів з інших фракцій, відповідно він особисто знає про голосування за ПР людей Бондарева. То, може, група Турчинова-Кожем’якіна здає ключову область Регіонам? Словом, хто б це не був, але, «свідомо чи не свідомо», саме ця група людей, яка переконала Юлію Тимошенко в необхідності цього призначення робить послугу регіоналам і працює на знищення БЮТу Київщини.

В принципі, особисто мені до призначення Бондарьова немає ніякого діла. Хай про це болить голова у Тимошенко. Але очевидно одне – Ксеноморф вже вирішив змінити тіло. Жити жертві (читай БЮТу Київщини) залишилося не так багато. І смерть його на місцевих виборах може бути не менш жахливою, ніж смерть колись потужних соціалістів.

У автора немає сумнівів, що БЮТ Київщини стоїть за крок до самознищення. І завтра з Партією регіонів будуть голосувати не 22, а 42 БЮТівці.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам