Балога: Побег десятка партийцев под крыло власти только укрепляет Единый Центр

«Майбутній розвиток Єдиного Центру треба бачити не лише у перемогах партії на виборах і одержанні представництва у Верховній Раді. Це важливо, але тільки в короткостроковій перспективі. У стратегічному плані еволюція, потужність нашої політичної сили залежатиме від залучення до її лав молодих, енергійних, незалежних, амбіційних людей». Таку думку сьогодні висловив лідер Єдиного Центру Віктор Балога на зустрічі з активістами Хмельницької обласної партійної організації.

«Не треба нікого заманювати в партію обіцянками якоїсь вигоди. Не слід брати за зразок кадрове поповнення радянської компартії, в яку молодь йшла або за рознарядкою, або задля кар’єри. Такий підхід до кадрової роботи, який, до речі, застосовують деякі партії сучасної України, призведе до ідеологічної корозії будь-якої політичної організації.

Нам потрібно залучати молодь під зрозумілі їй і важливі для неї гасла, під її прагнення. Вона привнесе нам нову якість мислення і дії. У Єдиного Центру цілком адекватна, врозумлива і передова програма, що дає змогу зміцнювати молодіжне крило партії. Молодь Єдиного Центру – кому зараз 25-30 років — без сумніву, додасть йому креативу, яскравості, енергії. Треба делегувати молодих у владу, зокрема, на виборах 31 жовтня».

На прес-конференції у Тернополі В.Балога прокоментував вступ окремих депутатів фракції Єдиного Центру у обласній Раді у міжфракційне об’єднання під егідою Партії регіонів. На його переконання, ПР все одно не вдасться створити більшість у Тернопільській облраді, хоча для цього місцева влада докладає всіх зусиль. Єдиний Центр сприймає відхід кількох своїх членів як «виробничу травму»: чутливо, однак без больового шоку. Ця міграція лише зміцнює партію, бо в ній залишаються стійкі, ідеологічно мотивовані і переконані партійці.

«Погляньте, хто пішов: це люди, які створили власний бізнес, це керівники місцевого рівня. Вони не встояли перед новою владою, яка захотіла «підтягти» їх до себе. Способи цього залучення були різні й індивідуальні. Дехто вирішив, що так буде краще – що ж, я їм не суддя. Хоча для мене як для людини, як лідера партії ця ситуація неприємна. Не хочу нікому дорікати, але думаю, що цим втікачам буде дуже непросто жити у своєму регіоні під тягарем такого рішення».

Також під час спілкування з журналістами В.Балога вкотре наголосив на важливості перебування іноземних спостерігачів під час місцевих виборів. «Навіть у найменших селах вже вголос говорять, що влада шалено тисне на кандидатів від інших політичних сил, змушуючи їх йти на вибори під своїм прапором. Лише це є достатньою підставою для того, щоб виборча кампанія була під прискіпливим контролем міжнародних організацій. Їхня присутність покликана зменшити відсоток порушень у ході виборів, у день голосування та при підрахунку результатів», — сказав лідер Єдиного Центру.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам