Активисты "Единого центра" намерены пикетировать УСБУ в Донецкой области

У понеділок, 25 жовтня, з 10.00 активісти Донецької обласної організації Єдиного Центру розпочнуть безстрокове пікетування обласного Управління Служби безпеки України (Донецьк, вул. Щорса 62) на знак протесту проти утримання під вартою кандидата на посаду Донецького міського голови від Єдиного Центру Андрія Амбросьонка. Його було затримано співробітниками спецслужби за надуманими звинуваченнями вранці 22 жовтня.

Колегія лідерів Єдиного Центру розцінила це затримання як політичне, що свідчить про намагання місцевої влади силами СБУ усунути від участі у виборах кандидата з високими шансами на перемогу.

Донецька обласна організація Єдиного Центру подала в органи влади офіційну заявку на проведення пікету. Перебіг акції протесту з 6.00 буде транслюватися в режимі он-лайн на сайті sbu.eipt.org.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам