Богословская: БЮТ пытается давить на суд с помощью своих сторонников


БЮТ намагається тиснути на суд своїми прихильниками. Це означає, що Юлія Тимошенко боїться об’єктивного суду. Саме тому створюється штучна атмосфера істерії. Народні депутати від БЮТ тиснуть на суддів та присутніх в залі. В такий спосіб Тимошенко хоче уникнути відповідальності за свої злочинні дії, коли вона очолювала уряд України, — заявила народний депутат України Інна Богословська, яка перебуває в залі суду.

«Насправді усім вже зрозуміло, що Тимошенко зрадила національні інтереси, коли підписала кабальні контракти з Росією на постачання газу. Сьогоднішні акції протесту, імітація «народної підтримки» є спробами ввести в оману країну. Ці маніпулятивні технології не проїдуть. Громадяни України дали моральну оцінку Тимошенко на виборах, а міжнародні аудитори підтвердили зловживання її уряду. І зараз жодні провокації і тиск на суд не завадять дати юридичну її діянням», — наголосила Інна Богословська.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам