Стартовал проект в помощь больным раком детям (фото)

26-го жовтня Ініціативна група молодих людей завітала до дитячого онкологічного відділення Національного Інституту Раку, аби провести з дітьми цілий день. Вони малювати, складали конструктори, спілкувалися, показували власні роботи, розповідали цікаві історії та отримували подарунки. Цей день був названий організаторами Всесвітнім днем посмішки, аби силою посмішки спробувати врятувати їм життя!

Роботи дітей, яким дуже потрібна саме ваше допомога — розмальовані футболки та складені конструктори, будуть представлені на благодійному вечорі у рамках аукціону 7 листопада о 19:00 у приміщенні Київського міського Будинку Вчителя.

Соціальний проект «Хочу Жити! Дружити! Радіти!» представляє до вашої уваги фотовиставку молодого фотожурналіста Євгена Малолєтки про дітей з онкологічними захворюваннями.

Ініціативна команда проекту запросила до співпраці талановитого молодого фотографа для того, аби привернути увагу суспільства до проблем і причин онкологічних захворювань дітей в Україні.

Проект, створений з метою:

— провести розвиваючі уроки та спеціальні ігри для хворих діток;
— зібрати кошти на лікування та придбання медикаментів для дітей;
— показати, що молоде покоління турбується станом розвитку даного захворювання в Україні.

Ми хочемо жити у щасливій та здоровій країні!

Ми маємо говорити про проблеми та вирішувати їх!

Програма проекту:

26 жовтня — Проведення спеціальної програми для розвитку дітей в «Національному Інституті Раку».

31 жовтня – 7 листопада — Фотовиставка серії фоторобіт Сергія Малолєтки про дітей з онкологічними захворюваннями в рамках проекту «Хочу Жити! Дружити! Радіти!».

7 листопада — Благодійний вечір у рамках якого будуть зібрані кошти для придбання медикаментів для Національного інституту раку.

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам