Ляшко с охранниками избил молодого социалиста

Наш позаштатний кореспондент став свідком того, як вчора в самісінькому центрі Києва троє цивільних схопили хлопця. Його потягли за лаштунки сцени, де стояв Олег Ляшко.

Все сталося в парку Шевченка неподалік пам’ятника Кобзарю. Там радикальна партія Ляшка проводила з’їзд.

Виявилося, молоді соціалісти приїхали до Києва аби влаштувати протест проти з’їзду Ляшка. Не вдалося.

Одного хлопця ж затягли за сцену, де стояв Ляшко, і почали бити.

Кореспондент повідомив, що протестувальники хотіли розгорнути гасло «Геям в раді не місце!» та роздати листівки зі стенограмою скандального відео Олега Ляшка, де він розповідає про «любов» з Борисом.

Один з протестувальників повідомив, що чернігівські соціалісти категорично проти, щоб така людина як Ляшко йшов до Верховної Ради від Чернігівської області.

Пізніше до редакції зателефонував хлопець. Назвався Сергієм і повідомив — у побитого молодого чоловіка забрали особисті речі та два фотоапарати. Він розповів подробиці побиття за сценою:

Двоє тримали його під руки, а третій представився Олександром Миколайовичем і показав посвідчення працівника СБУ. Підійшов і Олег Ляшко та погрожував молодому чоловіку розправою. Це супроводжувалося нанесенням ударів в різні частини тіла. А закінчилося тим, що нас зібрали разом, посади на маршрутку і відправили до дому.

Нагадаємо, вчора, 7 серпня о 18.00 Радикальна партія Олега Ляшка провела з’їзд біля пам’ятника Шевченку і затвердила список кандидатів.

Ляшка висунули мажоритарним кандидатом по 208 виборчому округу на Чернігівщині.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам