Владелец ЕРДЕ банка Демчак украл у государства 400 миллионов?

В розпорядженні редакції опинивнвся запит народного депутата Новікова О., який повідомляє про діяльність злочинної організації, створеної на базі ПАТ «Ерде банк», яка надає послуги щодо конвертації безготівкових грошових коштів у готівку з використанням учасників фондового ринку.

Організатором та безпосереднім куратором «конвертаційного центру» є Демчак Руслан Євгенович, власник корпорації «Українська бізнес група», до складу якої входить і ПАТ «Ерде банк».

Згідно з наявною інформацією, лише протягом 2010-2011 років через даний конвертаційний центр було переведено понад 400 млн. грн., які в подальшому були виведені з реального сектору економіки та переведено в готівку.

Послугами зазначеного конвертаційного центру скористалася значна кількість суб’єктів господарської діяльності, для яких переведено в готівку різний діапазон сум коштів.

Реально існуючі суб'єкти господарської діяльності, спрямовують кошти за фіктивними договорами на рахунки транзитних підприємств, які обслуговуються ПАТ «Ерде банк».

А вони в подальшому перераховували вказані кошти на рахунок ТОВ «Юридична компанія «Консалтінг груп», яка, у свою чергу входить до складу Корпорації Ukrainian Business Group, очолюваної Демчаком Р.Є.

Також протягом 2010-2011 років з рахунків низки інших підприємств, відкритих також в Ерде-банку, в якості оплати за прості векселі перераховували кошти на рахунок ТОВ «ФК Контанго» (м. Полтава) заявляє народний депутат.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам