Наталья Королевская: Для предотвращения кризиса парламент должен в течение двух недель принять пакет законопроектов

Для виведення української економіки з кризи Верховна Рада має в найближчі два тижні ухвалити низку законопроектів, які вже розроблені та зареєстровані в парламенті. Про це журналістам заявила лідер партії «Україна – Вперед!» Наталія Королевська за підсумками погоджувальної ради.

«Коли влада говорить про стабільність – це правда: у нас люди живуть стабільно погано, стабільно скорочується промисловість, країна стабільно втрачає можливість захисту від кризи. Тому я звернулася до всіх депутатів: необхідно терміново прийняти пакет антикризових заходів. Вибори проходять, а люди залишаються. Виборами людей не нагодуєш», – зазначила вона.

Наталія Королевська наголосила, парламент найближчим часом має ухвалити законопроекти про підтримку національного виробника та сільського господарства, пакет соціальних законопроектів, у тому числі про доступне житло, тарифи на послуги ЖКГ, а також законопроект про перегляд споживчого кошика. «Всього ми підготували пакет з 25 законопроектів, більшість з яких уже зареєстровані. Це та дорожня карта, яка дозволить вивести економіку країни з глухого кута, поставити її на рейки розвитку. Вважаю, що парламент повинен підтримати ці законопроекти ще до виборів», – резюмувала лідер партії «Україна – Вперед!».

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам