Ляшко орет на свою декларацию — «Черный пиар», и нападает на людей

Власна декларація не дає спокою Олегу Ляшку, який за останній тиждень вже двічі скоїв напади у себе в окрузі на Чернігівщині. Першого разу перепало агітаторам кандидата Бориса Бойправа, які розповсюджували на День незалежності газету, в якій окрім інформації про кандидата містилася й декларація Олега Ляшка. Тоді Ляшко напав на водія та намагався його душити, а потім і на дівчат агітаторів.

– Це виявилося, був, за словами Олега Валерійовича, не голубий, а „чорний піар” проти нього – відзначив після інциденту Борис Бойправ на власній прес-конференції.

Суть конфлікту і неадекватна поведінка Ляшка, на думку Бориса Бойправа криється в його декларації, яка була надрукована в газеті кандидата «За Чернігів».

«Ляшко кричав до правоохоронців, що це «чорний піар» проти нього. Але, який же це чорний піар, якщо Ляшко особисто заповнив цю декларацію, а ЦВК її оприлюднило. Кожен може зайти на сайт ЦВК і побачити. Ми лише опублікували її, аби люди знали правду – хто насправді цей Ляшко» — повідомив Борис Бойправ.

«У своїй декларації Ляшко написав, що має три розкішні іномарки, дві елітні квартири 95,5 м2 і 367,2 м2. За нашою інформацією це квартири в елітних будинках в самісінькому центрі Києва. А ще в нього більше гектару землі. Прибуток, який отримав Ляшко в минулому році склав більше мільйона гривень. І це все при тому, що він не має жодного бізнесу і ніколи не мав» — відзначив Борис Бойправ.

«Та найцікавіше в цій декларації те, що Ляшко не має, а ні дружини, а ні дитини. Відомості про них відсутні. Хоча, за законом він мав їх вказати, якщо вони у нього є. Тим більше, що він після скандального відео зі своїм зізнанням про стосунки з чоловіком, він завжди говорить, що одружений і має доньку. Я, наприклад, як і всі інші кандидати, це зробив. Вказав у декларації членів своє родини» — повідомив Борис Бойправ.

Вчора ж Олег Ляшко скоїв напад на ще одного зі своїх опонентів по виборчому округу Михайла Голиця. Дивовижно, але і до нього Ляшко кидався з тими самими газетами, що випустив Борис Бойправ. Різниця лише в тому, що це відбувалося, коли це відбувалося в оточені фото та відео камер і охорони, яких Ляшко привіз із собою.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам