Активиста ГО «За чистый город» похитил и 2 часа издевался кандидат в депутаты Бондаренко

Активіста громадської організації «За чисте місто» Олександра Осипенка учора, 16 жовтня захопив та силоміць утримував більше двох годин Кандидат в народні депутати в окрузі №219 міста Києва Володимир Бондаренко. Це сталося близько 20 години 50 хвилин на вулиці Ромена Ролана під час проведення акції «Київ без політичного бруду».

«Наша організація «За чисте місто» проводила акцію по очищенню різних об’єктів в Святошинському районі від протизаконної передвиборчої агітації, що називалася «Київ без політичного бруду». До нас різко наблизився мікроавтобус Фольксваген Транспортер чорного кольору з номером АА0001АЕ. З автомобіля вийшов кандидат в народні депутати від Об’єднаної опозиції в окрузі №219 міста Києва Володимир Бондаренко та почав нам перешкоджати в проведенні акції. Через певний час він схопив одного з активістів, ним виявився Олександр Осипенко. Кандидат у депутати силоміць заштовхував нашого активіста в мікроавтобус», — розповідає Ольга Майстренко, учасниця акції .

«Я спробувала перешкодити В.Бондаренку. Проте з Фольксвагена вискочив охоронець кандидата в депутати і силою відштовхнув мене. Він же допоміг Бондаренку затягти до машини нашого активіста. Після цього автомобіль зник в невідомому напрямку», — повідомила дівчина.

Через певний проміжок часу Осипенка звільнив сам Володимир Бондаренко. Проте активісти на той час вже встигли звернутись до міліції з заявою про викрадення людини.

«2 години мене силою утримували в мікроавтобусі. В.Бондаренко намагався заставити мене в чомусь зізнатись. Весь цей час автомобіль їздив по місту. Мене постійно для чогось знімали на камеру»,- розповів захоплений Бондаренком активіст. «З Бондаренком в машині знаходились ще 5-7 кремезних чоловіків. Для того, щоб я виконував вказівки Бондаренка вони по черзі били мене по тулубу. Після двох годин знущань мене відпустили», — розповів Осипенко.

Факт захоплення активіста громадської організації «За чисте місто» під час проведення акції «Київ без політичного бруду» підтверджують в передвиборчому штабі кандидата в народні депутати Володимира Бондаренка. Проте з якою метою це було зроблено вони не повідомили. Факт викрадення активіста кандидатом в депутати підтвердили також в Святошинському районному управлінні внутрішніх справ.

источник

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам