Политолог: Украина и Россия являются конкурентами на мировых рынках

Припущення про те, що кандидатури міністрів, які мають увійти до нового складу уряду, погоджуються у Москві, є не зовсім логічним. Таку думку висловив політолог Володимир Цибулько.

Нагадаємо, що за версією Миколи Томенка, затримка із призначенням нового складу Кабінету міністрів викликана тим, що їхні кандидатури погоджуються у Росії.

«Які наші кадри можуть погоджуватися у Москві, коли Україна є конкурентом російського бізнесу на світових ринках? Подібні заяви є не більш ніж інформаційним подразником. Так до них і потрібно ставитися», — вважає Володимир Цибулько.

Політолог додав, що нинішня опозиція бачить свою місію виключно у тому, щоб боротися з певними персоналіями у владі, адже ні економічної програми, ні світоглядних позицій ці опозиціонери не мають.

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам