В Виннице состоялся круглый стол проекта "Украинская Федерация"

22 лютого 2013 року в м. Вінниці в рамках проекту «Українська Федерація», ініційованого Громадським рухом «Український вибір», пройшов круглий стіл на тему «Чи з’явиться на адміністраційній карті України Подільський федеральний регіон?».

До участі в заході були запрошені науковці, громадські діячі,представники органів місцевого самоврядування та засобів масової інформації.

Під час круглого столу було зазначено, що держава Україна вже більше двох десятків років перебуває у пошуку шляхів розвитку. Як засвідчують чисельні дослідження громадської думки, сьогоднішній стан справ в країні не влаштовує багатьох пересічних громадян України.

Юрій Медведєв

Учасник круглого столу заступник голови обласної ради Юрій Медведєв наголосив на актуальності заявленої теми, акцентував увагу на якомога скорішій необхідності реформування місцевого самоврядування в Україні. Розповів про власний досвід у питанні розробки засад реформування базового рівня місцевого самоврядування і надання активної участі у будь-яких процесах, пов’язаних з покращенням розвитку справжнього регіоналізму та місцевого реформування.

Володимир Хорошев

У свою чергу представник міської ради Володимир Хорошев акцентував увагу присутніх на катастрофічному становищі питань фінансування муніципальних програм та місцевих видатків, а також зазначив, що він цілком згодний розглядати федеративну реформу як один із можливих засобів реформування місцевої політики.

Автор фото: Денис Мельничок

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам