"ЭКО-Маркет" захватил помещение в центре Киева?

В связи с продолжением незаконных и неправомерных действий со стороны крупного торгового ритейла – сети «ЭКО-Маркет» в отношении захвата чужого помещения площадью более 800 кв.м., расположенного в Шевченковском районе в г. Киеве по ул. Телиги, 15, законный владелец данного помещения – компания «ВВС Факторинг» обратился с открытым письмом к Министру Внутренних дел Захарченко В.Ю.:

Міністру внутрішніх справ України Захарченко Віталію Юрійовичу вул. Академіка Богомольця, 10, м.Київ, 01024, Україна

ТОВ «ВВС-Факторінг» Директора Рубця Йосифа Володимировича вул. Лебедєва-Кумача, 5, м. Київ, 03058, Україна

Відкритий лист

Шановний Віталію Юрійовичу!

Прошу Вас звернути увагу і надати допомогу у вирішенні питань щодо постійних неправомірних дій і повної безкарності з боку керівництва мережі магазинів «ЕКО-Маркет».

Компанія «ВВС-Факторінг», директором якої я є, із серпня 2012 року є законним власником нежитлового приміщення загальною площею 897 кв.м., яке розташоване в Шевченківському районі по вул. О. Теліги, 15. Компанія-рітейл супермаркетів «ЕКО» без будь-яких законних підстав нахабно захопила і по сьогодні займає не належне їй приміщення у центральному районі Києва площею 897 кв.м., а також перешкоджає будь-яким моїм діям, як законного власника, у праві користування власним приміщенням.

На протязі останніх чотирьох місяців протистояння з компанією «Еко», проти мене і моїх представників було вчинено безліч погроз, тілесних ушкоджень, псування мого майна, вже не кажучи про заподіяну мені матеріальну шкоду у свавільному незаконному заволодінню моїм приміщенням.

Я неодноразово звертався до Прокуратури, Шевченківського РУ ГУ МВС України у м. Києві з проханням порушити кримінальну справу та розібратися у незаконних діях компанії «ЕКО». 24.01.2013 року у Шевченківському районному управління ГУ МВС України в м. Києві було відкрито кримінальне провадження № 12013110100000849 проти компанії «ЕКО», але, на жаль, всі дії з боку міліції поки не дали ніяких результатів, тому я змушений звертатися по допомогу до вищих органів влади.

Представники мережі магазинів компанії «ЕКО», відчуваючи повну безкарність за свої неправомірні дії, 21.02.2013 року перешкоджали державному виконавцю у проведенні виконавчих дій. При виконанні акту опису арешту нежитлового приміщення, яке знаходиться у власності ТОВ «ВВС-Факторінг», представники компанії «Еко» у грубій формі вчинили опір діям виконавця, нанесли йому тілесні ушкодження і всіляко перешкоджали представнику державної виконавчої служби вийти із приміщення.

У звʾязку з повним свавіллям торгового гіганта – компанії «ЕКО» і відсутністю очікуваних дій з боку правоохоронних органів, прошу Вас допомогти і посприяти у вирішенні питання щодо визволення мого приміщення із-під незаконної та загарбницької окупації, та припиненню бандитських дій до мене та моїх представників.

З повагою і надією на допомогу, директор ТОВ «ВВС-Факторінг»,
Рубець Й.В.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам