«Смотрящий» от Кличко за Ирпенем занимается строительными аферами


Руководитель Ирпенской районной организации партии «Удар» Ярослав Месяц занимается жилищным мошенничеством. Об этом сообщил в открытом обращении к заместителю партии Виталия Кличко, народному депутату Украины Виталию Ковальчуку внук выдающегося украинского ученого Дмитрий Мельник.

Дмитрий Мельник просит от руководителей партии «Удар» срочно вмешаться в ситуацию и приструнить мошенника, который порочит своими преступными действиями имидж политической силы и ее лидера. Мельник сообщил в частности, что глава Ирпенской районной парторганизации «Удара» Ярослав Месяц совершил против его семьи мошеннические действия. Кроме того, попытки разрешить скандальную ситуацию мирным путем обернулись открытыми угрозами со стороны Месяца в адрес Мельника и членов его семьи. Угрозы звучали в присутствии адвоката потерпевшей стороны.

По словам Мельника, лидер местного «Удара» и по совместительству депутат Ирпенского районного совета, через подставных лиц, в том числе и свою супругу Марину Власюк, занимается строительством домов на двух хозяев, так называемых «дуплексов». И хотя Месяц не имеет никакого юридического отношения к застройщикам, наличные за покупку жилья с инвесторов получает лично он.

Мельник утверждает, что в октябре 2011 года, его семья продала квартиру в Киеве и решила купить жилье в поселке Буча Ирпенского района. Мельник составил с женой депутата предварительный договор купли-продажи половины дома и части земельного участка, заплатив Месяцу 90% от суммы договора. Но окончательный договор купли-продажи не был составлен даже спустя год после истечении указанного в предварительном документе срока. Не был и произведен ремонт, за что Месяц взял деньги авансом.

После того, как Мельник попытался решить вопрос мирным путем и в присутствии адвоката заявить о своем намерении обратиться в суд, Ярослав Месяц пригрозил его семье выселением из дома без возврата полученных денег.

Обманутый инвестор информирует также лидеров «Удара» о том, что безнаказанные, откровенные мошеннические действия Ярослава Месяца возможны благодаря покрывательству его преступной деятельности мэром Ирпеня, «регионалом» Владимиром Скаржинским. По словам Мельника, Месяц добился благосклонности местной власти путем синхронного голосования с партией регионов за выделение земельных участков.

Текст обращения публикуем в полном объеме языком оригинала:

Шановний Віталію Анатолійовичу!

Довожу до Вашого відома ситуацію, що склалася між моєю родиною та кандидатом № 51 у виборчому списку партії «УДАР Віталія Кличка» Місяцем Ярославом Анатолійовичем.

Насамперед хочу зазначити, що своєю діяльністю, вчинками та словами Місяць Ярослав Анатолійович ганьбить не тільки свою репутацію як кандидата у народні депутати України, але і репутацію шанованої та підтримуваної моєю родиною та багатьма громадянами України політичної Партії.

У жовтні 2011 року наша родина уклала попередній договір купівлі-продажу ½ житлового будинку та невеликої земельної ділянки у м. Буча Київської області з дружиною Місяця Я.А Власюк Мариною Ігорівною та нотаріально передала їм майже 90% вартості майна. Загально відомо, що Ярослав Анатолійович та його дружина займаються будівництвом та продажем дуплексів (будинок на 2 господарі) у м. Буча Київської області, хоча юридично Місяць Я.А. у договорах не фігурує. Проте, це не заважає йому активно виступати у ролі продавця, самостійно брати готівкові кошти від покупців, виконувати роль фактичного власника та розпорядника майна.

Ярослав Анатолійович та Марина Ігорівна не вклалися у зазначені в договорі терміни (до 30 квітня 2012 року) та не оформили з нами договір купівлі-продажу вказаного майна. Ми з розумінням віднеслись до можливих труднощів, які виникли в Я.А. та М.І. при введенні будинків до експлуатації, навіть незважаючи на те, що вони не завершили роботи з будівництва та оздоблення будинків (хоча гроші за це взяли наперед).

Протягом майже року після спливу терміну попереднього договору ми намагалися отримати бодай яку-небудь інформацію від Я.А. та М.І. щодо термінів виконання їхніх зобов’язань; мало того, що вони практично не відповідали на телефонні дзвінки та поштові листи, у випадках, коли нам вдавалося поспілкуватися з ним, у відповідь ми чули хамство та погрози виселення у разі нашого звернення до суду.

У березні-квітні 2013 року Місяць Я.А. та Власюк М.І. отримали право власності на будинки (як виявилося, їм неодноразово було відмовлено у введенні в експлуатацію житлових будинків виконкомом м. Бучі у зв’язку з невиконанням технічних умов будівництва), але відмовилися виконувати умови укладеного між нашої родиною та ними попереднього договору купівлі-продажу ½ будинку та земельної ділянки.

Ми запросили Місяця Я.А. та Власюк М.І. на зустріч, де, у присутності нашого адвоката, у відповідь на наше попередження про звернення до суду Місяць Ярослав Анатолійович почав погрожувати виселенням нашої родини з будинку, який на правах власності належить йому, незважаючи на той факт, що ми заплатили 90% вартості майна та зробили ремонт за власні кошти!

Звертаюся до Вас, шановний Віталію Анатолійовичу!

Що робити моїй родині, яка продала житло у м. Києві з наміром оселитися поза містом (у м. Буча) на законних основах, у даній ситуації, коли їй погрожують виселенням?

Чи відповідає така діяльність членів партії «УДАР Віталія Кличка» засадам, політичній програмі, моралі та обличчю Партії?

Як, на Вашу думку, повинно змінитися відношення моєї родини та багатьох інших українських родин, які щиро підтримували політичну партію «УДАР» Віталія Володимировича Кличка на останніх парламентських виборах, до Партії та її членів?

Чи заслуговує онук всесвітньо відомого вченого-геохіміка, члена-кореспондента Національної академії наук України, лауреата державної премії та премії імені В. Вернадського за визначний інтелектуальний внесок у соціально-економічний та духовний розвиток України, Мельника Юрія Петровича, чиє ім’я можна знайти в українській енциклопедії, на подібне відношення та погрози з боку членів партії «УДАР Віталія Кличка».

Звертаюсь до Вас, Віталію Анатолійовичу, з проханням допомогти вирішити ситуацію, що склалась, якомога скоріше. Вважаю за потрібне зустрітися з Вами та повідомити про всі факти обставин в особистій розмові.

Звертаю Вашу увагу також на те, що в нас залишилося менше 1 тижня на вирішення цього питання не в судовому порядку. Разом з тим, ми змушені звернутися до суду не пізніше 30 квітня 2013 року. У випадку звернення до суду ми вимушені використовувати всі можливості для захисту інтересів нашої родини. Проте, нам би не хотілось, щоб дана ситуація та поведінка Місяця Я.А. мала своє відображення на репутації партії «УДАР Віталія Кличка».

Сподіваємося на розуміння та можливість особистої зустрічі!

З повагою,

Мельник Дмитро Сергійович

 

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам