Попов объявил войну Николаю Катеринчуку

Чинний глава Київської міської державної адміністрації Олександр Попов оголосив брудну війну лідеру Європейської партії України, члену парламентської фракції "Батьківщина" Миколі Катеринчуку. Такий висновок можна зробити з огляду на публікацію на офіційному сайті газети Київської міської ради «Хрещатик» під заголовком «Апеляційний адмінсуд дозволив провести гей-парад у Києві».
З огляду на те, що ця новина є фейком, про що повідомляло інформаційне агентство Укрінформ (на яке власне і посилається сайт «Хрещатик» у своїй публікації) упередженість столичної влади до Миколи Катеринчука є цілком очевидною. Більш того, після звернення прес-служби до інтернет-видань Укрінформ, «Сегодня», «Кореспондент» та ін.. ті оперативно спростували фейкову новину про причетність Миколи Катеринчука до згаданих подій. Принагідно за це усім дякуємо.
Разом з тим поява новини на офіційному сайті газети міської ради столиці України наштовхує на однозначну думку про оголошення брудної інформаційної війни потенційному кандидату на посаду мера Києва Миколі Катеринчуку. Професійність співробітників газети «Хрещатик» поза будь-яких сумнівів.
Просимо вважати засоби масової інформації та усіх читачів наше звернення офіційним та закликаємо редакцію газети Київської міської ради «Хрещатик» дати пояснення стосовно згаданої публікації.
 

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам