Общественные деятели критикуют Народное объединение "Майдан"


Народне об’єднання “Майдан”, створене минулої неділі, вже отримало величезну порцію критики з боку громадських активістів Майдану. Лідери з народу звинувачують політиків у створенні чергової недієздатної інституції, яка тільки ускладнить процес ухвалення рішень.

Так відомий громадський діяч Ігор Луценко у своєму Facebook не зміг приховати свого розчарування появою незрозумілих “співголів" у керівному органі НОМу: “Поява співголів НОМу — для мене дуже неприємний сюрприз. Запровадження посад співголів (як оргкомітету зі створення НОМу, так і НОМу взагалі) ні з ким не погоджувалося на розширенному засіданні штабу вчора в профспілках”, — заявив Луценко.

Крім того Луценко зауважив, що для активних дій людям не слід покладатися на політиків: “Я думаю, нам треба не чекати команд згори”, — зазначив він.

Інший громадський лідер Єгор Соболєв взагалі не знав, що його включили до керівного складу НОМу: “Про включення мене до "Ради "Майдану" дізнався з УП”, — заявив Соболєв на своєму ФБ.

Також Єгор піддав сумнівам щодо дієвости НОМу:

“Справжній орган управління нашим рухом неможливо проголосити зі сцени” – зазначив Соболєв.

Не менш критичною була інша відома громадська діячка Тетяна Монтян. Коментуючи заяву Ради Майдану щодо створення нового уряду, Монтян заявила, що таких людей зпоміж організаторів НОМу немає.

Нагадаємо, у минулу неділю народне віче на Євромайдані у Києві ухвалило резолюцію про створення загальнонаціональної організації Народне об'єднання "Майдан".

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам