Судья-герой Майдана оказался осужденным аферистом

За два дні до «героїчної» заяви судді Тульчинського районного суду Володимира Люлька про своє звільнення Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ підтвердив вирок про позбавлення його волі за вчинення у 2008 році злочину.

Так, вироком Апеляційного суду Житомирської області від 28 серпня 2013 року Люлька Володимира Володимировича засуджено:

— за ч. 1 ст. 263 КК України на 3 роки позбавлення волі;

— за ч. 2 ст. 383 КК України на 2 роки позбавлення волі.

На підставі ч. 1 ст. 70 КК України за сукупністю злочинів остаточно визначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки.

Про це свідчать документи, які є у розпорядженні видання «Закон і Бізнес», зокрема, вирок Апеляційного суду Житомирської області та ухвала ВССУ від 23 січня 2014 року.

Досить цікавими є обставини справи. Володимир Люлько, обіймаючи посаду голови Тульчинського районного суду Вінницької області з метою уникнення можливої підозри про здійснення ним підпалу приміщення свого суду інсценував замах на своє життя — збройний напад. Пізніше він написавявку з повинною.

А от причини підпалу суду, скоріше за все, варто шукати у тих земельних справах, які розглядав В.Люлько, і через які Вища рада юстиції розглядала питання про його звільнення з посади.

Крім того, незважаючи на гучні заяви новонародженого «героя революції» про нібито пресинг на нього Банкової для ухвалення незаконних рішень, необхідно відмітити, що засуджений В.Люлько з 2009 року не здійснював правосуддя по жодній з судових справ, адже був відсторонений від роботипостановою слідчого.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам