Власть в городе Умань под эгидой Майдана захватила группа криминальных элементов

 В одному з найвідомішихтуристичних міст України відбуваються події, які дуже нагадують сюжет із фільму«Холодне літо 53-го», в якому кримінальна банда вирішила захопити село таскоювали злочини один за другим.
 Сьогодні такі події відбуваються і в Умані, де на хвилі трагічних подій, що відбувалисяна майдані в Києві, група осіб, яких всізнають як «безпредельщиків», захопиливладу в місті Умані та стали видавати себе за активістів майдану.

 Після їхнього приходу до владисесії міської ради перетворилися на балаган та з’ясування стосунків в бандитському стилі. А залякування та тиск намісцевих керівників установ та підприємств стало нормою. 

 Неодноразово представники народноїради захоплювали комунальні підприємства, в грубій формізмушували їх працівників писати заяви на звільнення та працювати за їхнімикримінальними правилами. Взамін — обіцяли «кришувати», як було модно в 90-ті роки. 

Парадоксально, але ці людижодного разу не були на столичному майдані, проте прикриваються ним і називають себе народноюрадою майдану в Умані. Щонеділі здійснюють правосуддя над людьми на такзваному народному віче. 

 А хто уповноважив їх це робити іхто насправді сьогодні представляє цю народну раду в Умані?

 Це Вячеслав Зозуля, Володимир Гончарук, який маєкримінальну кличку «Вуля» та Андрій Столяр, злісний неплатник елементів. Люди, якіпов’язані кримінальним бізнесом – розповсюдженням наркотиків, рекетом тавикраденням автомобілів.

 І ці люди сьогодні визвалисявідстоювати права громади міста? Хоча,те, що їм не цікаві люди зі своїми проблемами вони показали публічно. Минулоготижня, так звані «народні представники» зірвали засідання виконкому міської ради на якому мали розглядати питання щодо закупівлі інсуліну для хворих жителів міста та харчування дітей в літніхтаборах.

А«кришує» цю банду бютівець МаксимПоляков, нині член Національної комісіїщо здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг. Якому, доречі, вдалося уникнути кримінальноївідповідальності за шахрайське заволодіння акціями заводу ЗАТ «ТК «Уманьхліб», через хаос, що розпочався в країні. І сьогодні цей шахрай, на якого вже було відкритокримінальне провадження і оголошено в розшук, став членом потужної фінансовоїструктури в країні. Крім того,сьогоднішнім безладом, який відбувається в Умані керує він, а бандити, які називають себе народною радою -його найближчі друзі. Зокрема, шістка Полякова Олександр Дячук, який ставгероям скандалу пов’язаного із парканом, що перекрив дорогу по вулиці Пушкіна в Умані. Паркан буввстановлений на вимогу паломників-хасидів, проте жителям цієї вулиці він заважаєвільно пересуватися. Олександр Дячукперший кричав, що він відстоюватиме права простих людей, а сьогодні ставшиголовою Уманської районної ради почав з хасидами тіньову співпрацю.

 Нині стало дуже модно прикриватися майданом. Але люди на майданігинули не для того, щоб привести довлади кримінальних авторитетів, яких мешканці Умані відмовляються сприймати і відвертобояться. 

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам