Комитет ТелеЭтики требует запрета украинофобских телесериалов


28 травня Громадська ініціативна група «Комітет ТелеЕтики» провела мітинг біля входу в Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення (НацРаду).

Активісти вимагали дотримання закону "Про захист інформаційного простору України" та активної фільтрації програми телемовлення від російської пропагандистської кіно і теле продукції.

Представники Комітету обурені фактичним бездіяльністю влади щодо захисту українського телеефіру від українофобського «кінолайна». Не секрет, що НацРада зафіксувала близько сотні кіно і телесеріалів з подібним контентом, проте вони і далі транслюються на українському ТБ.

Незважаючи на відсутність кворуму під час засідання у НацРаді, вимоги активістів були передані чиновникам. Зокрема, особисто в руки петицію отримали Антон Геращенко та Микола Княжицький.

Як стало відомо, в Нацраді були відсутні двоє членів Нацради, зокрема Ольги Герасим'юк і Владислава Севрюков.

Комітет і надалі буде стежити за виконанням обіцяного захисту інформаційного простору України.

Источник:
Starlife

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам