Владимир Литвин: не надо имитировать бурную деятельность

Верховная Рада должна отказаться от предлагаемой повестки дня заседаний, а вместо этого принимать решения, необходимые обществу. Об этом на пленарном заседании ВР заявил народный депутат из группы «Воля народа» Владимир Литвин.

"Людей охоплює відчай, паніка, дедалі більше наростає злість. Вони не знають, як їм вижити. Показують свої пенсійні книжки, показують платіжки і не розуміють, чому держава кинула їх напризволяще під гучні гасла про нескінченні і ефективні реформи", — зауважив парламентарій.

В.Литвин наголосив, що Верховна Рада має терміново прийняти рішення про відміну податку на пенсії, рішення про індексацію пенсій і заробітніх плат як мінімум на рівень інфляції, розглянути закон про валютних позичальників, закон про право виходу жінок на пенсію у 55 років, постанову про звільнення Міністра охорони здоров'я та безліч інших питань.

"Я благаю, давайте будемо приймати рішення, які потрібні людям. В іншому випадку не треба імітувати цю бурхливу діяльність", — підсумував він.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам