В 205 округе разоблачили чернуху на Березенко

У Чернігові місцеві активісти зупинили використання брудних політичних технологій. Уночі проти 8 липня чернігівці викрили вантаж «чорних» листівок проти кандидата Сергія Березенка.

Троє молодиків уночі розвантажували «брудні» агітки та зносили їх до рекламної агенції «Експерт» на вулиці Одінцова 9. Це побачили активісти Автомайдану.

– Ми проїжджали повз це місце, бачимо щось вивантажують, вирішили подивитися і виявилося, що це «чорні» листівки на яких зображений Черновецький і зроблені вони в стилі одного з кандидатів. Викликали міліцію і журналістів. Розпитали молодиків, то вони сказали, що перевезення вантажу їм замовив Артем зі штабу Корбана. Матеріали мали поширити на території округу, – розповів автомайданівець Антон.

Також чоловік додає, що працівники міліції відмовлялися оглядати автомобіль, яким перевозили бруд на кандидата посилаючись на необхідність одержати дозвіл власника транспортного засобу.

Наразі активісти за фактом викриття «чорнухи» звернулися з відповідною заявою до прокуратури Чернігова.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам