Адвокат Корбана Томчук во второй раз баллотируется в действующий парламент

Зараз Оксана Томчук є кандидатом по округу №27 (м. Дніпро). А у 2014-му вона балотувалася по округу №52 (міста Дзержинськ, Дебальцево, Горлівка).

Дані Центрвиборчкому свідчать, що на парламентських виборах дворічної давнини безпартійний самовисуванець Оксана Томчук набрала усього 99 голосів. Такі результати, схоже, є не просто нищівною поразкою.

По-перше, у Томчук не було зареєстровано довірених осіб, що значно ускладнює ведення передвиборчої кампанії. Так вчиняють хіба-що «технічні кандидати» завдання яких участь у формуванні ДВК чи виконання інших завдань в інтересах фаворитів виборів.

По-друге, вона не проводила зустрічей із виборцями та не вела агітацію.

По-третє, ці вибори запам’яталися скандальним аудіо-записом розмови тодішнього голови Дніпропетрвської ОДА Ігоря Коломойського та наближеного до Порошенка політика Давида Жванії, де вони обговорювали взаємодопомогу на виборах. Йшлося там і про округ №52, де Коломойський на якомусь етапі бачив своїм кандидатом Романа Світана.

В результаті, переконливу перемогу на виборах отримав колишній член Політради ПР Ігор Шкіря. Томчук набрала менше 1%. Зараз вона жодним словом не згадує свій перший передвиборчий досвід…

Взагалі для сім’ї Томчук це були не перші вибори (перші в якості кандидата). Адже чоловік Оксани Дмитро свого часу був уповноваженим партії Вітренко ПСПУ (2007р.), а сама Оксана Валентинівна у 2014-му була уповноваженою кандидата в Президенти України Дмитра Яроша. Щоправда, той достроково відкликав повноваження Томчук.

Яка роль «з першої спроби непрохідної» Оксани Томчук на теперішніх виборах покаже час.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам